LiteraBlog O carte pe zi: „Stabilirea priorităților” de Stephen Covey, A. Roger Merrill și Rebecca R. Merrill

O carte pe zi: „Stabilirea priorităților” de Stephen Covey, A. Roger Merrill și Rebecca R. Merrill

Stabilirea priorităților de Stephen Covey, A. Roger Merrill și Rebecca R. Merrill este recomandarea zilei de vineri, 15 octombrie 2021, în cadrul rubricii „O carte pe zi”, un proiect Litera în parteneriat cu Digi24.

„Volumul de faţă este o modalitate practică şi eficientă de a începe introspecţia şi schimbarea personală. Este următorul pas către un management eficient al timpului şi al vieţii.” (Barbara B. Lawton, profesor de management la Universitatea din Colorado)

„Dintre toate instrumentele de organizare disponibile astăzi, acesta a fost cel mai eficient în privinţa organizării timpului. În ultima lună, cei mai importanţi oameni din viaţa mea au observat relaxarea din acţiunile mele, iar eu am căpătat puterea de a răspunde acelui «da» din interiorul meu.” (Bill ChalmersUSA Today)

„Autorii acestui volum au perfectă dreptate! În această lume aflată permanent în schimbare, singurul lucru pe care îl putem controla sunt deciziile noastre. Stabilirea priorităţilor ne călăuzeşte în acest efort, cu instrumente accesibile şi metafore sugestive. Ne încurajează să ducem o viaţă integră, să fim curajoşi şi altruişti.” (Kathleen D. Ryan, coautoare a volumului Driving Fear Out of the Workplace)

Pe aceeași temă:

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.