LiteraBlog O carte pe zi: „Vindecarea ficatului” de Anthony William

O carte pe zi: „Vindecarea ficatului” de Anthony William

Vindecarea ficatului de Anthony William este recomandarea zilei de joi, 4 noiembrie 2021, în cadrul rubricii „O carte pe zi”, un proiect Litera în parteneriat cu Digi24.

Ce-ar fi dacă ai putea să te concentrezi asupra unui singur aspect al stării tale de bine și, totodată, să le transformi pe celelalte și să previi problemele medicale ce te pândesc?

Încă nu știm câte simptome, afecțiuni și boli sunt cauzate de un ficat suprasolicitat. Nu e vorba doar despre cancer hepatic, ciroză sau hepatită. Aproape orice provocare – de la probleme agasante de medicină generală, luare în greutate, tensiune arterială mărită până la probleme cardiace, confuzie, boli ale pielii și boli autoimune sau cronice – are la bază un ficat suprasolicitat și se poate îmbunătăți sau chiar vindeca dacă valorifici forța acestui organ umil.

Medium medical: Vindecarea ficatului îți oferă răspunsurile pe care trebuia să le ai de la început. Prin compasiunea sa, Anthony William, medium medical, oferă informații fără precedent despre funcții nedescoperite ale ficatului nostru salvator, arată ce se află în spatele multor probleme de sănătate care ne țin pe loc și ne îndrumă cum să trăim cea mai bună versiune a vieții noastre. Află ce înseamnă să-ți salvezi ficatul: să fii mai echilibrat, mai calm, mai fericit și capabil să te adaptezi schimbărilor. Învață cum să dormi bine, să îți echilibrezi glicemia, să îți reduci tensiunea arterială, să arăți și să te simți mai tânăr. Un ficat sănătos este cel mai important aliat în reducerea stresului și încetinirea îmbătrânirii, ne protejează de amenințările lumii – dacă îi oferim sprijinul adecvat.

„Înțelegerea lui Anthony pentru alimente, vibrațiile lor și cum interacționează cu corpul nu încetează să uimească. Explică simplu armonia sau lipsa armoniei din alegerile noastre astfel încât oricine să înțeleagă. E un dar. Fă-i o favoare corpului tău și ai grijă de el.“ (Pharrell Williams, artist și producător câștigător de 11 Premii Grammy)

Despre Anthony William

Anthony William, autor al Medium medical: Vindecarea glandei tiroide, Medium medical: Alimente care îți schimbă viața în bine și Medium medical: Secretele din spatele bolilor cronice și misterioase și cum te poți vindeca în sfârșit, bestselleruri New York Times, s-a născut, zice el, cu abilitatea unică de a vorbi cu Spiritul Compasiunii, care îi oferă informații precise și deseori revoluționare despre sănătate. Încă de la patru ani, când și-a șocat familia spunând că bunica lui asimptomatică suferea de cancer hepatic (curând confirmat de teste medicale), Anthony și-a folosit darul de a „citi“ afecțiunile oamenilor și i-a călăuzit spre restabilirea sănătății. Succesul ca medium medical a atras încrederea și iubirea din partea a milioane de oameni din lumea întreagă – actori, cântăreți, miliardari, atleți profesioniști, autori de bestselleruri și oameni obișnuiți – care s-au vindecat după ce au primit mesajul Spiritului. Anthony oferă și sprijin valoros medicilor care au nevoie de ajutor în cazuri mai complicate.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.