LiteraBlog O colecție exclusivă, creată pentru micii cititori – „Prima mea bibliotecă“, Editura Litera

O colecție exclusivă, creată pentru micii cititori – „Prima mea bibliotecă“, Editura Litera

Editura Litera lansează noua colecție „Prima mea bibliotecă“, disponibilă la toate chioșcurile de presă din țară și prin abonament exclusiv pe litera.ro.

Peter Pan, Moby Dick, Comoara din insulă, Oliver Twist, Pinocchio, Grădina secretă sunt doar câteva dintre cele 60 de volume ale colecției.

Din 18 ianuarie, colecția apare la toate chioșcurile de presă din țară, primul volum (Călătoriile lui Gulliver) având preț special de 4.99 lei. Acesta va fi  urmat de volumele Robinson Crusoe, Aventurile lui Tom Sawyer, Cei trei muschetari și alte povești clasice pentru copii. Volumele colecției pot fi achiziționate și prin abonament exclusiv pe litera.ro/abonamentprimabiblioteca, cu multiple beneficii, cadouri garantate și livrare gratuită.

Imaginația marilor scriitori a dat naștere celor mai frumoase povești din toate timpurile, iar biblioteca de familie este cel mai potrivit loc pentru a le descoperi. „Prima mea bibliotecă” adună operele marilor clasici ai literaturii universale într-o ediție exclusivă, creată pentru a stârni curiozitatea fiecărui copil.

Credit foto: Cristina Venedict

Cele 60 de volume ale colecției „Prima mea bibliotecă“ prezintă texte adaptate, ținând cont de episoadele-cheie ale fiecărei opere literare. Acestea au fost create de o echipă de ilustratori cu experiență, care au îmbogățit poveștile cu imagini pentru a spori spiritul de observație și creativitatea micilor cititori.

Prin abonamentul exclusiv, cititorii Litera vor primi patru volume lunar, la un preț special de 69,96 lei pentru prima lună și 99,66 lei pentru următoarele luni.

Fiecare carte a colecției se încheie cu informații interesante despre operă și autor – o ilustrare a motivelor pentru care aceasta a ajuns un reper al literaturii clasice universale.

Pe litera.ro cititorii pot descoperi alte două abonamente exclusive: Mari clasici ai literaturii, o colecție cu cele mai importante și revoluționare opere din literatura lumii, și Mari idei ale matematicii, o incursiune fascinantă în lumea principalelor concepte și teorii ale matematicii.

Iată lista completă a volumelor colecției „Prima mea bibliotecă“:

Călătoriile lui Gulliver, Robinson Crusoe, Aventurile lui Tom Sawyer, Cei trei muschetari, Don Quijote de la Mancha, Odiseea, Divina comedie. Infernul, Colț Alb, 20000 de leghe sub mări, Moby Dick, Oliver Twist, Comoara din insulă, Divina comedie. Purgatoriul, Gradina secretă, Romeo și Julieta, Aventurile lui Huckleberry Finn, Sandokan. Tigrii din Mompracem, Divina comedie. Paradisul, Călătorie spre centrul Pămăntului, Anne de la Green Gables, Eneida, Fantoma din Canterbury, Micuțele doamne, Notre Dame de Paris, Cyrano de Bergerac, Iliada, Aventurile lui Robin Hood, Minele regelui Solomon, Căpitani curajoși, Câinele din Baskerville, Frankenstein, Ultimul mohican, Chemarea pădurii, Gargantúa și Pantagruel, Ivanhoe, Mândrie și prejudecată, Regele Arthur, Visul unei nopți de vară, Ocolul Pământului în 80 de zile, Jane Eyre, Studiu în roșu, Cinci săptămâni în balon, Poveste de Crăciun, Cântecul Nibelungilor, De la Pământ la Lună, Semnul celor patru, Scandal în Boemia, Michael Strogoff, Copiii căpitanului Grant, Sherlock Holmes și Liga Roșcaților, Peter Pan, Vrăjitorul din Oz, Cidul, Viața lui Lazarillo de Tormes, Tirant lo Blanc, Dersu Uzala, Cartea junglei, Logodnicii, Pinocchio, Alice în Țara Minunilor.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.