LiteraBlog O nouă modalitate de a te bucura de filosofie

O nouă modalitate de a te bucura de filosofie

Această colecție este un prilej unic de a redescoperi și de a înțelege opera marilor nume ale filosofiei: Platon, Aristotel, Nietzsche, Descartes sau Kant printre alții.

Operele marilor filosofi sunt un punct de reper inevitabil în istoria culturii. Dar, mai mult de atât, reprezintă și o invitație permanentă la reflecție și la gândire critică, dat fiind că propun  întrebări la care, într-o formă sau alta, trebuie să răspundă orice ființă umană: ce este adevărul, ce este binele, în ce constă realitatea, cum trebuie să acționez.

DESCOPERĂ FILOSOFIA este un proiect editorial ambițios care vizează familiarizarea cititorilor cu ideile marilor gânditori ai omenirii, îmbinând rigoarea maximă a expunerii cu un stil agreabil și informații istorico-biografice.

Disponibilă acum și în România, colecția poate fi achiziționată la toate chioșcurile de presă din România cât și prin abonament, exclusiv pe litera.ro.

Profită acum de oferta specială de abonare, cu reducere, cadouri și transport gratuit! Abonamentul tău de două volume pe lună din colecția Descoperă filosofia va costa doar 39,98 lei în prima lună dacă te abonezi aici până la data de 11 septembrie, iar apoi doar 59,98 lei pe lună.

De ce să te abonezi online? Iată care sunt avantajele tale de abonat:

  1. Beneficiază acum de reducerea de 50% la prețul de abonament în prima lună și bucură-te de această colecție impresionantă! 
  2. Transport gratuit la fiecare livrare din abonament, oriunde în România
  3. Livrare la alegere prin curier sau la puncte de livrare 
  4. Pachet de două volume din colecție special pentru tine 
  5. Modalitate de plată simplă și sigură, online sau ramburs 
  6. Economie, flexibilitate,satisfacția garantată a lecturii
  7. Abonare simplă și rapidă, doar printr-un click
  8. Ca abonat, primești cadouri exclusive ale colecției fără niciun cost suplimentar: un notebook cadou la volumul 5 al colecției și un stilou cadou la volumul 45 al colecției

Volumele colecției conțin: Context biografic, istoric și cultural al gândirii fiecărui autor, doctrine filosofice ilustrate cu exemple din viața de zi cu zi, definiții ale unor termeni de specialitate, casete cu anecdote și curiozități, informații despre operele principale, fotografii, concluzii, cronologii și indici de nume și de concepte.

Protagoniștii colecției, în ordinea apariției 

Platon; Nietzsche; Kant; Aristotel; Descartes; Voltaire; Marx; Freud; Socrate; Sfântul Augustin; Wittgenstein; Pitagora; Schopenhauer; Heidegger; Spinoza; Rousseau; Filosofia elenistică; Arendt; Hegel; Hume; Sartre; Filosofia medievală; Kierkegaard; Hobbes; Simone de Beauvoir; Foucault și Derrida; Leibniz; Locke; Heraclit și Parmenide; Machiavelli; Pascal; Habermas; Plotin; Russell; Erasmus; Weber; Diderot; Husserl și Gadamer; Bergson; Leucip și Democrit; Galileo și revoluția științifică; Popper și Kuhn; Marc Aureliu; Noam Chomsky; John Stuart Mill; Gramsci și Althusser; Ortega y Gasset; Postmodernismul; Adorno; Emmanuel Lévinas; Montaigne; Comte; Montesquieu; Ioan Scotus Eriugena; Fichte; Bacon; Schelling; Walter Benjamin; Filosofia romantică; Claude Lévi-Strauss; Ludwig Feuerbach; Boethius; Herbert Marcuse; Thomas Morus; Giordano Bruno; Maurice Merleau-Ponty; Tocqueville; Platonismul în Renaștere; Jeremy Bentham; Dionisie Areopagitul; John Rawls; George Berkeley; Richard Rorty; John Dewey; Schiller și clasicismul; Lakatos și Feyerabend; Campanella; Frantz Fanon; Vico; Franz Rosenzweig; Cioran.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.