LiteraBlog Pătrunde în fascinanta lume a lui Spider-man

Pătrunde în fascinanta lume a lui Spider-man


Colecția acoperă aproape 60 de ani de istorie a lui Spider-Man, de la începuturile timide, în care un tânăr Peter Parker își dobândește puterile de păianjen și își asumă responsabilitatea de a le folosi pentru totdeauna, până la cele mai recente și captivante aventuri care i-au șlefuit identitatea. De-a lungul acestei ample colecții, vei întâlni răufăcători iconici precum Green Goblin, Doctor Octopus și Venom, dar și personaje îndrăgite precum Mary Jane Watson și Mătușa May.

Din paginile de benzi desenate până pe marele ecran, Spider-Man a continuat să evolueze și să captiveze publicul din toată lumea. Această colecție este o adevărată bijuterie pentru toți fanii și celebrează astfel legenda lui Spider-Man.

Primele apariții ale colecției:

Activează acum abonamentul și primești: transport gratuit la fiecare livrare, două volume livrate în fiecare lună și cadourile exclusive ale colecției.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.