LiteraBlog Precomandă acum „Cele patru vânturi”, cel mai recent roman al scriitoarei Kristin Hannah, cu 30% reducere!

Precomandă acum „Cele patru vânturi”, cel mai recent roman al scriitoarei Kristin Hannah, cu 30% reducere!

Cele patru vânturi, cel mai recent roman al scriitoarei Kristin Hannah, autoarea bestsellerurilor Aleea cu licurici și Privighetoarea, este în curs de apariție la Editura Litera. Acest roman poate fi achiziționat cu 30% reducere, la prețul de 34,93 lei, și va fi disponibil pentru livrare începând cu 15 februarie 2021.

Romanul Cele patru vânturi este un portret înduioșător al Americii și al visului american, văzute prin ochii unei femei de nezdruncinat, ale cărei curaj și putere de sacrificiu sunt definitorii pentru o întreagă generație.

Despre Cele patru vânturi de Kristin Hannah

Texas, 1934. Milioane de oameni sunt șomeri, iar seceta a devastat Marile Câmpii americane. Fermierii se luptă să-și păstreze pământurile și gospodăriile în timp ce recoltele se pierd, apa e tot mai puțină, iar praful amenință să-i îngroape cu totul. Una dintre cele mai negre perioade ale recesiunii economice din anii ’30, perioada furtunilor de nisip, s-a abătut nemiloasă asupra oamenilor.

În aceste vremuri nesigure și periculoase, Elsa Martinelli trebuie să aleagă dacă rămâne să lupte pentru pământul iubit sau pleacă în căutarea unei vieți mai bune în California. Cele patru vânturi este un portret înduioșător al Americii și al visului american, văzute prin ochii unei femei de nezdruncinat, ale cărei curaj și putere de sacrificiu sunt definitorii pentru o întreagă generație.

Ce spun criticii despre Cele patru vânturi, carte în curs de apariție la Editura Litera

„Inima de mamă, atinsă de aceeași secetă care ucide totul în jur, are curajul să traverseze deșertul și să înfrunte foametea pentru a-și salva copiii, mânată doar de forța ei lăuntrică. Un roman extrem de realist, care subliniază valoarea și esența delicată a Naturii înseși.“ (Delia Owens)

Despre Kristin Hahnnah

Kristin Hannah a scris peste 20 de romane, printre care se numără bestsellerurile A doua șansă (On Mystic Lake, 1999), Aleea cu licurici (Firefly Lane, 2008), carte vândută în 1,2 milioane de exemplare, Grădina de iarnă (Winter Garden, 2010), Privighetoarea (The Nightingale, 2015), roman tradus în 43 de limbi și vândut în 2 milioane de exemplare, și Un nou început (The Great Alone, 2018).

Citește și: DOSAR DE AUTOR: KRISTIN HANNAH, AUTOAREA CU PESTE 20 DE BESTSELLERURI INTERNAȚIONALE

Aleea cu licurici a devenit bestseller absolut în 2009 și este un roman remarcabil care a unit femeile pentru o cauză comună, iar Privighetoarea a fost votată în 2015 cea mai bună carte a anului de către Amazon, Buzzfeed, iTunes, Library JournalThe Wall Street Journal și The Week. În plus, romanul a câștigat Premiul Goodreads și People’s Choice Award. Audiobookul Privighetoarea a câștigat Premiul pentru audiobookul anului la categoria ficțiune. Romanele PrivighetoareaUn nou început și Frontul de acasă urmează să fie ecranizate de case de producție importante.

Înainte să se dedice în totalitate scrisului, Kristin a lucrat ca avocat. Azi locuiește în regiunea Pacific Northwest împreună cu soțul ei.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.