LiteraBlog Precomandă acum „Isus din întuneric” de Radu Găvan, cu autograful autorului și 30% reducere

Precomandă acum „Isus din întuneric” de Radu Găvan, cu autograful autorului și 30% reducere

Isus din întuneric de Radu Găvan este în curs de apariție la Editura Litera, în colecția „Biblioteca de Proză Contemporană”. Acest roman poate fi achiziționat cu 30% reducere, și va fi disponibil pentru livrare începând din 2 aprilie 2021.

Totodată, fiecare exemplar comandat conține autograful autorului și poate fi achiziționat cu doar 24,43 lei.

„Romanul de maturitate al lui Radu Găvan, Isus din întuneric este cartea confirmării, care-i fixează locul în literatură. Masiv, cu efuziuni lirice, construit din materia capodoperelor, poate fi considerat un manifest literar și, cu siguranță, un roman-eveniment.” (Doina Ruști)

Despre Isus din întuneric de Radu Găvan

Cu un imaginar complex și neo-mistic, cu scene memorabile, romanul aduce o poveste despre zona cea mai profundă și tragică a artei. Nebunie, stări de grație și dragoste — totul pe un fir epic simplu, cu suspans constant.

Despre Radu Găvan

Radu Găvan (n. 29 decembrie 1978) este autorul romanelor Exorcizat (2014), Neverland (2015) și Diavoli fragili (2017). A primit Premiul de Debut „Mircea Ciobanu” al Uniunii Scriitorilor din România și Premiul pentru cel mai bun roman la Festivalul „Alexandru Macedonski” (pentru Neverland).

Tradus în germană, prezent în publicații, remarcabil și prin poeziile sale, Radu Găvan se plasează în avangarda generației lui.

Citește și: Apariții noi în colecția Biblioteca de Proză Contemporană Litera

DIN ACEEAȘI COLECȚIE FAC PARTE ȘI:

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.