LiteraBlog Precomandă „Cascada îngerilor” de Kristin Hannah cu 20% reducere

Precomandă „Cascada îngerilor” de Kristin Hannah cu 20% reducere

Cascada îngerilor de Kristin Hannah este în curs de apariție la Editura Litera în colecția „Blue Moon”. Poate fi achiziționtă cu 20% reducere, la 39,92 lei, și va ajunge la cititori începând cu 13 ianuarie 2022.

Citește un fragment în avanpremieră din romanul „Din nou acasă” de Kristin Hannah

Când Mikaela Campbell, soție și mamă iubită, intră în comă, soțul ei, Liam, trebuie să țină familia unită și să aibă grijă de copiii lor îndurerați și speriați. Medicii îi spun să nu se aștepte la o însănătoșire, dar el crede că dragostea poate realiza ceea ce știința medicală nu poate. Zilnic stă la căpătâiul ei, spunându-i povești despre viața frumoasă pe care și-au construit-o împreună, sperând împotriva oricărei rațiuni că se va trezi. Dar apoi descoperă dovezi ale trecutului secret al soției sale: o primă căsătorie secretă cu starul de cinema Julian True.

Citește un fragment din „Țărmuri îndepărtate” de Kristin Hannah

Disperat să o aducă pe Mikaela înapoi cu orice preț, Liam știe că trebuie să apeleze la Julian pentru ajutor. Dar oare această alegere îl va costa pe Liam soția sa, familia și tot ceea ce îi este drag? Unul dintre cele mai frumoase romane ale lui Kristin Hannah, Cascada îngerilor este un portret emoționant și de neuitat al căsniciei și al angajamentului, povestea unui om obișnuit care îndrăznește să riște totul în numele iubirii. 

Ce spun criticii despre Cascada îngerilor

O lectură de o noapte întreagă – nu veți putea să o lăsați din mână… [Cascada îngerilor] vă va face să râdeți și să plângeți.” (New York Post)

O bijuterie… Hannah și-a realizat perfect ideea și a căutat în implicațiile ei fiecare gram de sentiment.” (San Jose Mercury News)

Dosar de autor: Kristin Hannah, autoarea cu peste 20 de bestselleruri internaționale

Despre Kristin Hannah

Kristin Hannah a scris peste 20 de romane, printre acestea numărându-se bestsellerurile A doua șansă (On Mystic Lake, 1999), Aleea cu licurici (Firefly Lane, 2008), carte vândută în 1,2 milioane de exemplare, Grădina de iarnă (Winter Garden, 2010)Dincolo de stele (Fly Away, 2013), Privighetoarea (The Nightingale, 2015), roman tradus în 43 de limbi și vândut în 2 milioane de exemplare și Un nou început (The Great Alone, 2018).

Te-ar mai putea interesa și:

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.