LiteraBlog Precomandă „Dorința”, noul roman al lui Nicholas Sparks, cu 30% reducere și transport gratuit!

Precomandă „Dorința”, noul roman al lui Nicholas Sparks, cu 30% reducere și transport gratuit!

Dorința, noul roman al îndrăgitului scriitor Nicholas Sparks este în curs de apariție la Editura Litera, în colecția „Blue Moon”. Această carte poate fi achiziționată cu 30% reducere, la prețul de 34,93 lei, beneficiază de transport gratuit și va ajunge la cititori începând cu data de 20 septembrie 2021.

Despre Dorința de Nicholas Sparks

1996 a fost anul care a schimbat totul pentru Maggie Dawes. Trimisă la șaisprezece ani să locuiască la o mătușă pe care abia o cunoștea, în Ocracoke, un orășel izolat de pe coasta Carolinei de Nord, Maggie nu se putea gândi decât la familie și la prietenii lăsați în urmă… până când l-a întâlnit pe Bryce Trickett, unul dintre puținii adolescenți de pe insulă. Chipeș, sincer și proaspăt admis la academia militară West Point, Bryce i-a arătat cât de multe lucruri erau de iubit în orașul de pe plaja bătută de vânt – și i-a făcut cunoștință cu fotografia, o pasiune care avea să-i definească tot restul vieții.

Citește și: Nicholas Sparks despre succesul său: „Am devenit scriitor din întâmplare”

În 2019, Maggie este o renumită artistă fotografă. Ea își împarte timpul între administrarea unei galerii de succes în New York și fotografierea de locuri interesante din întreaga lume. Dar Crăciunul din acel an o prinde consemnată la sol, luptându-se să se împace cu un diagnostic medical care o pune pe gânduri. Din ce în ce mai dependentă de un tânăr asistent, se trezește apropiindu-se de acesta.

Citește și: O carte pe zi: „Respirație în doi” de Nicholas Sparks

În timp ce numără împreună ultimele zile ale anotimpului, ea începe să-i spună povestea unui alt Crăciun, din urmă cu mulți ani, și a iubirii care i-a arătat o cale pe care nu și-ar fi putut-o imagina niciodată.

Ce spun criticii despre Dorința

Sparks stăpânește cu siguranță arta iubirii.” (Associated Press)

„Sparks știe cum să atingă coarda sensibilă a cititorilor.” (Chicago Sun Times)

Despre Nicholas Sparks

Autor vândut în mai bine de 100 de milioane de exemplare, Nicholas Sparks este unul dintre cei mai iubiți povestitori ai lumii. Cincisprezece dintre romanele lui au fost pe locul 1 în topul de bestselleruri New York Times, dar toate cărțile lui Nick, inclusiv memoriile scrise împreună cu fratele lui, Micah, au ajuns bestselleruri internaționale și au fost traduse în peste 50 de limbi. Unsprezece romane ale lui Nicholas Sparks au fost ecranizate.

De același autor:

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.