LiteraBlog Precomandă primul volum din seria „Bridgerton“. „Eu și ducele” beneficiază de 15% reducere și transport gratuit

Precomandă primul volum din seria „Bridgerton“. „Eu și ducele” beneficiază de 15% reducere și transport gratuit

Eu și ducele, primul volum din seria „Bridgerton“ de Julia Quinn, este în curs de apariție la Editura Litera. Romanul va fi disponibil pentru livrare începând cu 3 martie 2021, iar fanii serialului realizat de Netflix beneficiază de o reducere de 15% și transport gratuit, adică îl pot achiziționa la prețul de 42,41 RON.

Despre romanul Eu și ducele de Julia Quinn

Dansând vals după vals la balurile londoneze, Daphne și Simon încep să uite că se prefac doar a fi logodiți. Poate că de vină este zâmbetul lui ștrengăresc sau privirea arzătoare cu care o învăluiește – Daphne nu știe exact, dar simte că se îndrăgostește cu adevărat de frumosul și elegantul duce. Iar acum trebuie să facă tot posibilul să-l convingă și pe el că planul lor merită schimbat pe ici pe colo, pentru că nimic nu e mai prețios decât dragostea împărtășită.

Simon Basset se pregătește s-o ceară în căsătorie pe sora celui mai bun prieten, frumoasa Daphne Bridgerton, care riscă să intre curând în categoria fetelor bătrâne. Dar cei doi știu cum stau lucrurile, de fapt: au făcut un pact ca să le păcălească pe mamele din înalta societate, care se zbat să-l însoare pe Simon cu vreuna dintre fiicele lor. Cât despre Daphne, ea își propune ca, odată ce e, aparent, curtată de un duce, să atragă și alți pretendenți bogați.

Ce spun criticii despre primul roman din seria „Bridgerton“

Eu și ducele ne delectează cu umorul și dialogurile antrenante marca Julia Quinn, dar în profunzime, sub pojghița de farmec din perioada Regenței, se ascunde un filon serios, care explorează impactul traumelor din copilărie și puterea vindecătoare a dragostei.“ (Lois Faye Dyer)

Despre Julia Quinn, autoarea seriei-fenomen „Bridgerton“

Romanele scriitoarei americane Julia Quinn, pe numele ei real Julie Pottinger, au fost traduse în 29 de limbi. Nu numai atât: poveștile sale de dragoste au apărut de 19 ori în topurile New York Times.

Julia Quinn a studiat istoria artei la Harvard și o vreme a cochetat cu ideea de a se înscrie la medicină. Între timp, însă, a început să scrie romane de dragoste și, după câteva luni de facultate, și-a dat seama că destinul ei e scrisul.

Până în prezent, Julia Quinn a scris peste 40 de romane de dragoste.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.