LiteraBlog Precomandă „Sora pierdută”, al șaptelea volum din seria „Cele șapte surori” de Lucinda Riley

Precomandă „Sora pierdută”, al șaptelea volum din seria „Cele șapte surori” de Lucinda Riley

Cele șapte surori. Sora pierdută de Lucinda Riley este în curs de apariție la Editura Litera, în colecția „Blue Moon”. Poate fi comandată cu 20% reducere, la prețul de 39,92 lei și va ajunge la cititori începând cu 15 februarie 2022.

Cele șase surori D’Aplièse și-au parcurs fiecare propria călătorie incredibilă pentru a-și descoperi moștenirea, dar mai au o întrebare rămasă fără răspuns: cine și unde este cea de-a șaptea soră? Au un singur indiciu – imaginea unui inel cu un smarald în formă de stea.

Citește un fragment din „Sora Soare”, al șaselea volum din seria „Cele șapte surori” de Lucinda Riley

Căutarea surorii dispărute le va purta pe tot globul – din Noua Zeelandă până în Canada, Anglia, Franța și Irlanda – unindu-le pe toate în misiunea lor de a-și completa în sfârșit familia.

Citește un fragment în avanpremieră din „Sora lună. Povestea lui Tiggy” de Lucinda Riley

În acest fel, ele vor dezgropa încet o poveste de dragoste, putere și sacrificiu care a început cu aproape o sută de ani în urmă, când alte tinere curajoase riscau totul pentru a schimba lumea din jurul lor.

Despre Lucinda Riley

Lucinda Riley s-a născut în Irlanda și, după ce a debutat ca actriță de film, teatru și televiziune, la vârsta de 24 de ani a scris primul roman. Cărțile ei au fost traduse în 37 de limbi și s-au vândut în peste 20 de milioane de exemplare în toată lumea.

VIDEO. Lucinda Riley anunță un nou volum din seria „Cele șapte surori”

De aceeași autoare:

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.