LiteraBlog Precomandă volumul „Căldura cuibului părintesc“ de Stefanie Stahl, cu 25% reducere și transport gratuit

Precomandă volumul „Căldura cuibului părintesc“ de Stefanie Stahl, cu 25% reducere și transport gratuit

Căldura cuibului părintesc de Stefanie Stahl este în curs de apariție la Editura Litera, în colecția „Introspectiv“, o carte pentru orice părinte care vrea să-și vadă copilul devenind o personalitate puternică și fericită. Volumul poate fi achiziționat la precomandă, cu 25% reducere, la prețul de 37,43 lei și transport gratuit, va ajunge la cititori începând cu 8 martie 2022.

Citește un fragment în avanpremieră din volumul „Oricine poate avea o relație fericită” de Stefanie Stahl

Părinții de azi trebuie deja să facă față unui număr impresionant de îndatoriri și cerințe. Cartea de față nu-și propune să-i împovăreze în plus cu eternele sfaturi pedagogice, ci să le ușureze sarcina. Cum anume? Îndemnându-i să reflecteze la relația cu copiii lor și cu ei înșiși.

 A te înțelege mai bine pe tine însuți – de dragul copiilor

Cum în zilele noastre aproape că nu mai există familii mari și nici copilul nu mai e crescut și educat de un sat întreg, părinții și copiii din familia mică sunt într-o măsură mult mai mare „ei între ei“, iar copiii sunt, mai mult ca oricând, expuși la toate asperitățile din caracterul părinților sau din figura de atașament. Cu atât mai mult contează să fii împăcat cu tine însuți, ca părinte, și să devii conștient de propriile convingeri implicite, de propriile tipare de gândire și comportament. În felul acesta îți vei putea vedea copiii nu doar prin prisma pretențiilor și nevoilor tale, ci le vei putea identifica lor nevoile reale.

INTERVIU VIDEO cu Stefanie Stahl, autoarea celebrei cărți „Vindecarea copilului interior”, vândută în peste un milion de exemplare

Aplicând în sfera educației conceptul „copilului interior“, cele două autoare, psihologe cu experiență, îți arată cum poți găsi, ca părinte, echilibrul dintre a fi atașat de copilul tău și a-l lăsa liber, cum îi poți da rădăcini și susținere, dăruindu-i, în același timp, aripi și încredere în sine pentru confruntarea cu lumea. Cu cât părinții reușesc mai bine să nu se scape din ochi pe ei înșiși, cu atât mai bine își pot trage sufletul și le pot fi copiilor părinți buni, autentici și iubitori. Nu e vorba atât de A FACE ceva, cât mai degrabă de A FI mai conștient de ceea ce se întâmplă cu tine și de efectul pe care îl ai asupra copilului.  

„Căldura cuibului părintesc nu e un ghid educațional, ci o carte despre relația părinte-copil. O relație în care, firește, autocunoașterea și empatia sunt esențiale.“ (www.stimme.de)

Despre Stefanie Stahl

Stefanie Stahl este licențiată în psihologie și lucrează ca psihoterapeut în orașul Trier din Germania. Susține seminare pe teme precum atașamentul anxios și stima de sine.

Este solicitată adesea de media să-și exprime punctul de vedere în calitate de expertă în psihoterapie. Alte informații, precum și meditații audio create de Stefanie Stahl găsiți la adresa www.stefaniestahl.de.

Te-ar mai putea interesa și:

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.