LiteraBlog Precomandă volumul „Cuvinte care schimbă minți. Cum influențezi comportamentul celorlalți cu ajutorul limbajului“, cu 30% reducere și transport gratuit

Precomandă volumul „Cuvinte care schimbă minți. Cum influențezi comportamentul celorlalți cu ajutorul limbajului“, cu 30% reducere și transport gratuit

Volumul Cuvinte care schimbă minți. Cum influențezi comportamentul celorlalți cu ajutorul limbajului, de autoarea Shelle Rose Charvet, este în curs de apariție la Editura Litera, în colecția „Introspectiv“. Precomanda, cu 30% reducere, la prețul de 34,93 lei și transport gratuit, va ajunge la cititori începând cu 1 aprilie 2022.

Lucrezi și trăiești alături de persoane care sunt greu de convins și care îți resping ideile automat, fără ca măcar să se gândească la ele? Ți-ai dori să ai puterea de a-i influența pe cei din jur fără să-i manipulezi? Ești curios să afli cum îi poți motiva pe ceilalți, cum îi poți ajuta să ia decizii și cum poți deveni mai persuasiv în activitatea ta?

Potrivit lui Shelle Rose Charvet, specialistă internațională în limbajul de influențare, secretul comunicării este simplu: dacă vrei ca mesajul tău să ajungă la celălalt și să aibă un impact asupra lui, trebuie să apelezi la cuvintele și comportamentele adecvate. În felul acesta, te vei putea înțelege la un nivel profund cu interlocutorul tău, iar relația dintre voi se va ameliora în mod miraculos.

Cartea de față, un manual fundamental pentru oricine își dorește să se exprime eficace și să-i influențeze pe cei din jur, te va ajuta să depășești barierele în comunicare, să îți dezvolți cariera sau afacerea și să construiești relații plăcute și productive, din care toată lumea să aibă de câștigat.

 Ce spun criticii despre Cuvinte care schimbă minți. Cum influențezi comportamentul celorlalți cu ajutorul limbajului

„Cuvinte care schimbă minți este o carte remarcabilă! Într-un limbaj simplu și accesibil, autoarea descrie factorii care ne motivează pe noi toți și îți arată cum să comunici, cum să vinzi și cum să-ți gestionezi afacerea, respectând totodată oamenii la un nivel profund. Exemplele ei, deseori foarte amuzante, îți vor permite să identifici tipologiile în care se încadrează persoanele din jurul tău și cele mai bune mijloace de a le aborda.“ (JACK CANFIELD, coautor al bestsellerului Supă de pui pentru suflet)

Despre Shelle Rose Charvet

Shelle Rose Charveteste specialistă în programare neurolingvistică și expertă internațională în limbajul de influențare. A ținut cursuri de comunicare eficientă în peste 30 de țări, a oferit servicii de consultanță pentru numeroase firme și a înființat Institutul Influenței, care organizează programe de formare pentru femei aflate în funcții de conducere. Tehnicile elaborate de ea sunt extrem de utile pentru evitarea conflictelor, pentru negocieri eficace și pentru obținerea succesului în domeniul vânzărilor. Cuvinte care schimbă minți, cartea ei de debut, a fost tradusă în 15 limbi și a devenit o lucrare de referință în comunicare.

Te-ar mai putea interesa și:

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.