LiteraBlog Precomandă volumul „Meditații zilnice pentru femei care iubesc prea mult” cu 35% reducere pe Litera.ro!

Precomandă volumul „Meditații zilnice pentru femei care iubesc prea mult” cu 35% reducere pe Litera.ro!

Volumul Meditații zilnice pentru femei care iubesc prea mult de Robin Norwood este în curs de apariție la Editura Litera. Această carte poate fi achiziționată la precomandă cu 35% reducere, la prețul de 32,44 lei, și va ajunge la cititori începând cu 28 iunie 2021.

Prin cartea sa plină de compasiune Femei care iubesc prea mult, Robin Norwood a revoluționat modul în care ne raportăm la relațiile romantice, oferind femeilor care iubesc prea mult un program de… revenire la normalitate

Volumul de față vine în completarea celui anterior și se adresează tuturor femeilor care se simt atrase de parteneri problematici, care-și neglijează propriile interese și prietenii și care sunt incapabile să renunțe la o relație toxică din teama de a se simți „un nimeni“ fără partenerul de viață.

„Pilulele“ de înțelepciune și seninătate pe care le oferă Robin Norwood sunt un „tratament“ extrem de valoros, care le poate ajuta atât pe femeile, cât și pe bărbații de pretutindeni să-și trateze dependența și să inițieze relații funcționale echilibrate, bazate pe interese comune, preocupări spirituale și trăirea autentică a intimității. Fiecare meditație din această carte stimulează conștientizarea propriei persoane și a tiparelor specifice de comportament, oferind îndrumare cu blândețe, răbdare și cu o profundă înțelegere a vulnerabilității, dar și a forței noastre interioare.

Fie că vrei să citești această carte minunată dintr-o suflare, fie că îți propui să parcurgi câte o pagină pe zi, Meditațiile zilnice pentru femei care iubesc prea mult îți vor oferi inspirație, compasiune și încurajare la fiecare lectură.

Despre Robin Norwood

Robin Norwood s-a născut pe 27 iulie 1945 și este autoarea bestsellerurilor internaționale Femei care iubesc prea mult și De ce eu, de ce așa, de ce acum? Și-a început cariera ca psihoterapeut de familie, după care a oferit, timp de cincisprezece ani, consiliere psihologică celor suferinzi de diferite tipuri de dependență. Principala ei metodă de abordare a dependenței a fost de la bun început depistarea cauzelor ascunse ale conflictelor interioare care provoacă suferință. Ca psihoterapeut, a pus accentul pe nevoia individului de a-și revizui gândurile și comportamentul pentru a-și putea schimba atitudinea generală față de viață.

Robin Norwood trăiește în SUA, pe coasta californiană. Cărțile ei au fost traduse în peste treizeci de limbi și s-au vândut în mai bine de 3 milioane de exemplare.

De aceeași autoare:

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.