LiteraBlog Precomandă volumul „Partea îngerilor“ de Bruno Combes, cu 20% reducere și transport gratuit

Precomandă volumul „Partea îngerilor“ de Bruno Combes, cu 20% reducere și transport gratuit

Partea îngerilor de Bruno Combes este în curs de apariție la Editura Litera, în colecția „Blue Moon“. Poate fi precomandată, cu 20% reducere, la prețul de 47,92 lei, și transport gratuit, va ajunge la cititori începând cu 15 martie 2022.

Două epoci, două femei, o lecție de viață și de speranță. Lisa și-a pierdut dorința de a trăi de la moartea accidentală a fiului ei. Împreună cu soțul și fiica ei, părăsește Parisul pentru a se stabili într-o fermă izolată din adâncurile Périgordului, La Part des Anges, în speranța de a-și reface viața. În zadar… Până în ziua în care Lisa descoperă, ascuns în podul vechii clădiri, jurnalul lui Alice, care a trăit în La Part des Anges cu optzeci de ani în urmă.

Pagină după pagină, Alice povestește toate chinurile prin care a trecut în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, de la deportarea soțului ei în Germania până la cele mai grele suferințe pe care a trebuit să le îndure pentru a-și salva familia.

Două suflete pierdute se întâlnesc între zidurile acestui loc misterios. În fața curajului lui Alice, va găsi Lisa puterea de a-și reconstrui viața?

Ce spun criticii despre Partea îngerilor

„Un roman foarte frumos și duios despre reconstrucție și reziliență. (…) Două povești de viață foarte emoționante, iar personajele sunt sensibile și interesante. A fost o mare plăcere să regăsesc stilul autorului, care m-a cucerit, deși subiectul este unul delicat de abordat.“ (labibliothequedebichette)

„Cuvintele sunt scrise cu o dulceață sublimă, secvențele se succed cu mare profunzime și sinceritate, (…) nu poți lăsa din mână acest roman. De multe ori am avut lacrimi în ochi, emoțiile sunt puternice, foarte puternice.“ (Coralie_and_co)

Alte cărți în curs de apariție la Editura Litera:

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.