LiteraBlog Rezolvi misterul din Mandibula lui Cain și câștigi 100 de cărți

Rezolvi misterul din Mandibula lui Cain și câștigi 100 de cărți

Fii printre puținii cititori care au dezlegat enigma! Șase crime. 100 de pagini. Milioane de combinații posibile… dar doar una este corectă.

DESPRE MANDIBULA LUI CAIN

În 1934, rebusistul ziarului The Observer, Edward Powys Mathers (cunoscut și ca Torquemada), a publicat romanul Mandibula lui Cain, titlul fiind o trimitere la prima crimă cunoscută, care era în același timp o poveste polițistă și una dintre cele mai dificile enigme literare scrise vreodată.

Paginile au fost tipărite într-o ordine complet aleatorie, dar este posibil – folosindu-te de logică și citind cu atenție cartea – să le pui în ordinea corectă, astfel încât să descoperi cele șase victime și criminalii lor. Există peste 30 de milioane de combinații posibile, însă doar una este corectă.

Doar patru persoane au reușit să rezolve misterul din Mandibula lui Cain. Crezi că poți să te alături acestui grup select? Atenție: acest puzzle literar este incredibil de dificil și nu este recomandat celor slabi de înger.

CONCURSUL ÎNCEPE PE 1 MARTIE. IATĂ PAȘII PENTRU ÎNSCRIERE

1.  Aranjezi paginile cărții în ordine

2.. Postezi pe contul tău de TikTok un jurnal video în care ne arăți cum citești cartea. Fără spoilers, păstrează secretul! Dă tag către @editura_litera și pune hashtag-urile #mandibulaluicain #edituralitera
Postarea pe TikTok trebuie să fie publică

3. Ghicești cei șase criminali și victimele lor

4. Completezi formularul de concurs: https://shorturl.at/eoqMO

Primul participant care ghicește răspunsul corect va fi premiat cu 100 de cărți la alegere de la Editura Litera.

Se poate participa cu un singur răspuns.

Perioada concursului: 1 martie 2024 – 31 august 2024.

CE SPUN CRITICII DESPRE MANDIBULA LUI CAIN

„Dacă James Joyce și Agatha Christie ar fi avut un copil literar, acesta ar fi fost!“ Daily Telegraph

„Romanul a unit oameni din toată lumea într-o căutare obsesivă a răspunsului corect, creând comunități online, convingându-i pe mulți să-și transforme casele în birouri de detectivi.“ Washington Post

„Cuvinte precum «provocator», «epuizant» și «uluitor» nu sunt suficiente pentru a descrie experiența lecturii Mandibulei lui Cain. Este o provocare mentală fără egal, dar procesul în sine, pentru mine, a fost întotdeauna stimulant.“ Chris Chan, The Strand Magazine

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.