LiteraBlog Săptămâna 08-14 august 2022, nu ratați noutățile Litera disponibile la toate chioșcurile de presă

Săptămâna 08-14 august 2022, nu ratați noutățile Litera disponibile la toate chioșcurile de presă

În săptămâna 08-14 august 2022, la toate chioșcurile de presă din țară ajung volumele Tot ce nu am fost niciodată, de Alice Kellen și Ariadna, de Jennifer Saint.

Joi, 11 august 2022, la toate chioșcurile de presă din țară ajunge cartea Tot ce nu am fost niciodată, de Alice Kellen

Cartea este disponibilă la toate chioșcurile de presă, la prețul de 29,99 lei!

O POVESTE DESPRE DRAGOSTE, MOARTE ȘI STRES POSTTRAUMATIC

O POVESTE DESPRE FRĂMÂNTĂRI ȘI MATURIZARE

Axel și Leah sunt perfecți împreună, ca două piese îngemănate ale unui puzzle.

Leah este distrusă, nu mai pictează. A devenit doar o umbră de la accidentul care i-a răpit părinții.

Axel este cel mai bun prieten al fratelui ei mai mare și, când este de acord să o ia în casa lui pentru câteva luni, vrea să o ajute să găsească și să pună laolaltă piesele ce odinioară alcătuiau o fată plină de culoare, așa cum o știa din copilărie. Dar el nu este conștient de faptul că ea a fost întotdeauna îndrăgostită de el, chiar dacă, practic, a crescut sub ochii lui, sau că întreaga lor viață este pe cale să se schimbe.

Pentru că este o iubire interzisă, dar îl face să se simtă mai viu ca oricând.

Pentru că au împreună marea, nopțile înstelate și discurile trupei The Beatles.

Pentru că uneori un Let It Be este suficient pentru a avea totul.

Ce spun criticii despre Tot ce nu am fost niciodată

Precocitatea scriitoarei valenciene Alice Kellen se manifestă într-un echilibru perfect cu creativitatea sa și capacitatea de a integra emoțiile tinerilor în subiecte care merg dincolo de optimism și superficialitate și deschid un univers plin de imaginație.“ (juanherranz.com)

Vineri, 12 august 2022, la toate chioșcurile de presă din țară ajunge cartea Ariadna, de Jennifer Saint

Cartea este disponibilă la toate chioșcurile de presă, la prețul de 49,90 lei!

Ariadna și sora ei, Fedra, fiicele temutului rege Minos al Cretei, au crescut ascultând cum, în subteranele palatului de aur, răsună veșnic tropotul copitelor fratelui lor, Minotaurul, un monstru însetat de sânge.

Când Tezeu, prințul Atenei, sosește mânat de dorința de a înfrânge bestia, Ariadna vede în ochii săi verzi nu o amenințare, ci o cale de evadare. Sfidându-i pe zei, trădându-și familia și țara și riscând totul în numele iubirii, Ariadna îl ajută pe Tezeu să ucidă Minotaurul. Dar oare hotărârea ei îi va aduce, cu adevărat, fericirea?

Hipnotic, plin de forță și profund fascinant, romanul lui Jennifer Saint dă naștere unui nou tip de narațiune, ce le plasează în prim-plan pe femeile uitate din mitologia greacă, în lupta lor pentru o lume mai bună.

Ce spun criticii despre Ariadna

O carte complexă și îndrăzneață… Fanii romanului «Circe», de Madeline Miller, vor savura această repovestire fidelă, având în centrul său personajele feminine, adesea ignorate, din mitologia greacă.“ (Booklist)

Romanul fascinant al lui Saint îl proiectează pe cititor direct în centrul mitologiei Greciei antice, cu această minunată repunere în scenă a legendei Ariadnei.“ (The Independent)

O reinterpretare plină de lirism și profunzime.“ (The Daily Mail)

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.