LiteraBlog Săptămâna 1 – 5 martie, nu ratați noutățile Litera disponibile la toate chioșcurile de presă

Săptămâna 1 – 5 martie, nu ratați noutățile Litera disponibile la toate chioșcurile de presă

În săptămâna 1 – 5 martie 2023, la toate chioșcurile de presă din țară ajung volumele Frăția corbului,de Kate Stewart și Condamnarea celor vii,de Marco De Franchi.

Joi, 2 martie 2023, la toate chioșcurile de presă din țară ajunge cartea Frăția corbului, de Kate Stewart

Cartea este disponibilă la toate chioșcurile de presă, la prețul de 49,99 lei!

Am crescut crezând că în adevăratele povești de iubire trebuie să existe un martir sau un mare sacrificiu pentru a fi valoroase. Cărțile mele preferate, melodiile de dragoste, filmele, cele cu care rezonez, au lăsat în urmă o mare suferință după ce am dat ultima pagină, notele s-au stins sau genericul a început să ruleze. Din cauza asta am dezvoltat cea mai masochistă dintre inimile romantice, fapt ce a dus la boala mea. Când am trăit povestea asta, propriul basm, la acel moment nu știam, pentru că eram tânără și naivă. Asta este diferența dintre ficțiune și realitate. Nu-ți poți retrăi povestea de iubire; până îți dai tu seama că o trăiești se termină.

Cel puțin, așa a fost în cazul meu. Triple Falls n-a fost deloc ceea ce părea, nici bărbații care m-au luat sub aripa lor. Ca să pot să rămân cu ei însă, a trebuit să le cunosc secretele. Secrete care ne-au costat totul pentru a putea fi păstrate. Și toți am fost pedepsiți.

Ce spun criticii despre Frăția corbului

Frăția corbului nu este doar o carte. Este o experiență. O explorare profundă a ceea ce se întâmplă când dragostea, dorința și secretele adânc ascunse se intersectează la momentul nepotrivit – totul întrețesut într-un roman pe care nu poți să-l lași din mână.“ (USA Today)

„O interpretare modernă a poveștii lui Robin Hood, primul roman al seriei are toate elementele să devină un bestseller de mare succes.“ (Glamour Magazine)

Vineri, 3 martie 2023, la toate chioșcurile de presă din țară ajunge cartea Condamnarea celor vii, de Marco De Franchi

Cartea este disponibilă la toate chioșcurile de presă, la prețul de 49,99 lei!

Doi copii care seamănă izbitor sunt răpiți la un interval de câteva zile într-o zonă rurală din Toscana. Unul din ei a reușit să scape și povestește ce s-a întâmplat, dar Valentina Medici, comisar la Serviciul Central Operativ din Roma, este sigură că ascunde ceva. Apoi un alt copil dispare, iar timpul se scurge nemilos. Făptașul trebuie prins cât mai repede, în speranța că băiatul răpit ar putea fi salvat.

Valentina suspectează un complot macabru, dar este crezută doar de Fabio Costa, un coleg tras pe linie moartă după un incident despre care nimeni nu vrea să vorbească. Împreună trebuie să caute un ucigaș feroce, cu o obsesie morbidă, legată cumva de opera lui Caravaggio, care pare să fie întotdeauna cu un pas înaintea lor. Este prima ei investigație oficială, dar Valentina ajunge să se teamă că va fi și ultima. Pentru că nimeni nu poate să se cufunde atât de adânc în tenebre și să iasă apoi la suprafață nevătămat…

Romanul de debut al lui Marco De Franchi, cu ecouri din Dan Brown și Tăcerea mieilor, este o carte cu un ritm implacabil, în care răsturnările de situație se succed cu o repeziciune amețitoare până la finalul imprevizibil.

Ce spun criticii despre Condamnarea celor vii

„Romanul acesta este ca un magnet de care e aproape imposibil să te desprinzi. Un joc al minții sub o presiune care nu slăbește nici o clipă. Cititorul e ținut într-o încordare permanentă, iar curiozitatea îi este ațâțată suplimentar la fiecare pagină, o combinație excepțională care îl face să aștepte nerăbdător deznodământul – departe de cel anticipat, după cum va constata. Aceasta este frumusețea thrillerelor cu adevărat bune.“ (Corriere della Sera)

„Ai senzația că parcurgi cele peste cinci sute de pagini într-o clipită, deoarece fiecare nouă descoperire este mai șocantă decât precedenta.“ (Il Venerdì – la Repubblica)

„Un thriller surprinzător, plin de răsturnări de situație… o experiență de lectură care nu trebuie ratată.“ (ELLE Italia)

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.