LiteraBlog Săptămâna 11 – 17 aprilie 2022. Nu ratați noutățile Litera disponibile la toate chioșcurile de presă

Săptămâna 11 – 17 aprilie 2022. Nu ratați noutățile Litera disponibile la toate chioșcurile de presă

În săptămâna 11 – 17 aprilie 2022, la toate chioșcurile de presă din țară ajung volumele Tot ce am iubit de Pam Jenoff și Gustul dulce de acasă  de Charmaine Wilkerson.

Marți, 12 aprilie 2022, la toate chioșcurile de presă din țară ajunge cartea Tot ce am iubit, scrisă de Pam Jenoff

Cartea este disponibiă la toate chioșcurile de presă la prețul de 49,99 lei!

O poveste plină de suspans despre iubire și trădare, petrecută în timpul Holocaustului

Charlotte Gold este șocată când fostul ei logodnic, Brian, apare la ușa biroului ei de avocatură cu un caz tulburător.

Roger Dykmans, un bancher bogat și fratele unui erou al Holocaustului, a fost acuzat de crime de război din timpul celui de-al Doilea Război Mondial, inclusiv de trădarea fratelui său și a evreilor pe care acesta încerca să-i salveze. Tot ce trebuie să facă Charlotte este să călătorească la München și să-l ajute pe Jack, fratele înstrăinat al lui Brian, pentru a dovedi nevinovăția lui Roger.

În ciuda reticențelor sale, Charlotte acceptă, dar cazul este curând împiedicat de clientul însuși. Roger refuză să ajute la propria apărare, dezvăluind doar că dovada nevinovăției sale se află în interiorul unui ceas complicat, zărit ultima dată în Germania nazistă. Pe măsură ce Jack și Charlotte iau urma ceasului, încercând să descopere pe unde a ajuns pe parcursul secolului trecut, ei află despre dragostea lui Roger pentru soția evreică a fratelui său, Magda, și despre deciziile tragice pe care a trebuit să le ia pentru a o salva, dar, în același timp, se luptă cu atracția tot mai mare dintre ei.

Vineri, 15 aprilie 2022, la toate chioșcurile de presă din țară ajunge cartea Gustul dulce de acasă  de Charmaine Wilkerson

Cartea este disponibiă la toate chioșcurile de presă la prețul de 49,99 lei!

Nu ne putem alege moștenirea.

Dar putem alege ce vom deveni?

În California zilelor noastre, Eleanor Bennett le lasă celor doi copii ai ei, Byron și Benny, o moștenire tulburătoare: un tort cu fructe tradițional din Caraibe, preparat după o rețetă străveche, precum și o înregistrare audio. În mesajul ei, Eleanor le împărtășește o poveste tumultuoasă despre o tânără înotătoare care fuge de pe insula unde s-a născut și a crescut, fiind suspectă de comiterea unei crime. Istoria sfâșietoare dezvăluită pas cu pas de Eleanor, secretele încă ascunse și misterul unui copil de mult pierdut pun la grea încercare tot ceea ce au știut până atunci cei doi frați, cu privire la descendența lor și la propria identitate.

Citește un fragment în avanpremieră din „Noaptea în care a dispărut” de Lisa Jewell

Vor putea, oare, Benny și Byron să redevină la fel de apropiați cum au fost cândva, să reconstituie întreaga poveste de viață a lui Eleanor și să împlinească ultima dorință a mamei lor, aceea de a împărți o felie din tortul cu fructe, la momentul potrivit? Vor reuși mărturisirile mamei lor să-i aducă laolaltă sau îi vor face să se simtă mai singuri și mai pierduți ca niciodată?

Romanul de debut al lui Charmaine Wilkerson vorbește despre felul în care moștenirea unor trădări, secrete și amintiri poate influența relațiile și istoria. Profund evocator și magistral scris, Gustul dulce de acasă este un extraordinar periplu prin viața unei familii al cărei destin este schimbat pentru totdeauna de alegerile matriarhei sale.

Ce spun criticii despre Gustul dulce de acasă

Gustul dulce de acasă este o poveste multigenerațională, cu personaje puternice și care merită savurată pe deplin… un roman incitant și emoționant.“

TIME

„Deopotrivă savuros și extrem de inteligent, Gustul dulce de acasă este un succes garantat.“

Taylor Jenkins Reid

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.