LiteraBlog Săptămâna 11-17 iulie 2022, nu ratați noutățile Litera disponibile la toate chioșcurile de presă

Săptămâna 11-17 iulie 2022, nu ratați noutățile Litera disponibile la toate chioșcurile de presă

În săptămâna 11-17 iulie 2022, la toate chioșcurile de presă din țară ajung volumele Între Lumi, de Marc Klein și Sentința de la miezul nopții, de Harriet Tyce.

Joi, 14 iulie 2022, la toate chioșcurile de presă din țară ajunge cartea Între Lumi, de Marc Klein

Cartea este disponibilă la toate chioșcurile de presă, la prețul de 29,99 lei!

O poveste sfâșietoare despre dragoste și pierdere – perfectă pentru fanii La cinci pași de tine.

După ce și-a petrecut o mare parte a copilăriei alături de diverși asistenți maternali, tânăra Tessa Jacobs, în vârstă de 17 ani, a ajuns să creadă că nu merită să fie iubită – nu de către părinții ei adoptivi și cu siguranță nu de careva de la școală.

Însă totul se schimbă după o întâlnire neașteptată cu Skylar, un elev în ultimul an de liceu dintr-un orășel apropiat, care este un romantic în adevăratul sens al cuvântului. Relația lor de prietenie se dezvoltă rapid, ajungând la genul de pasiune pe care o vedem adesea în filme. Pe măsură ce zidurile din jurul inimii ei se dărâmă, Tessa începe să creadă că, până la urmă, poate totuși este demnă de iubire.

Când tragedia lovește – neașteptat și dureros de crunt –, Tessa se trezește într-o rezervă de spital, incapabilă să își aducă aminte cum de a ajuns acolo. Apoi, află devastatoarea veste: Skylar a mu­rit în accidentul de mașină în care au fost implicați. În vreme ce Tessa caută răspunsuri, spiritul lui Skylar încearcă să o contacteze din lumea de dincolo. Disperată să îl mai vadă măcar o dată, Tessa duce o luptă contracronometru pentru a dezvălui adevărul șocant al relației lor – un adevăr ce ar putea duce la însăși viața de apoi.

Ce spun criticii despre Între Lumi

„Această poveste și Marc au avut un impact atât de mare asupra mea! Cumva, inima mi se frângea și totodată mi se umplea de speranță în timp ce citeam cartea.“ (Joey King, eroina principală din filmul Între lumi)

Vineri, 15 iulie 2022, la toate chioșcurile de presă din țară ajunge cartea Sentința de la miezul nopții, de Harriet Tyce

Cartea este disponibilă la toate chioșcurile de presă, la prețul de 29,99 lei!

E ajunul Anului Nou și scena e pregătită pentru o petrecere de mare ținută, într-o vilă din cea mai elegantă zonă a orașului Edinburgh. Tess, diagnosticată cu cancer cerebral, are două obiective majore de înde­plinit. Primul dintre acestea este refacerea relației cu Marcus, prin reînnoirea jurămintelor de la căsătorie. Cel de-al doilea este ca, îm­preună cu Sylvie, prietena ei din adolescență, să clarifice un episod dramatic petrecut cu ani în urmă și astfel să se elibereze de sentimen­tul de vinovăție.

După o cursă epuizantă, presărată la fiecare pas cu crize și îndoieli, cu situații imposibile și coșmaruri, momentul de maximă tensiune se desfășoară sub focurile de artificii care marchează trecerea în noul an. Și cu cât se apropie miezul nopții, cu atât este mai clar că unul dintre cei prezenți nu își dorește doar clarificarea, ci mai mult – să se răzbune.

Ce spun criticii despre Sentința de la miezul nopții

„Am devorat acest roman deosebit de captivant în două runde de lectură, într-o cursă rapidă către finalul șocant.“  (Alex Michaelides, autorul bestsellerului Pacienta tăcută)

„Inteligent gândit și structurat, și chiar mai întunecat decât Portocala sângerie.“  (Sarah Vaughan, autoarea bestsellerului Anatomia unui scandal)

„Încă un roman convingător scris de geniala Harriet Tyce!“ (Lisa Jewell, autoarea bestsellerului O viață regăsită)

„Personaje șocante, răsturnări de situație înșelătoare și o lovitură năucitoare la final. Harriet Tyce nu dezamăgește niciodată.“

(John Marrs)

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.