LiteraBlog Săptămâna 11 – 17 octombrie 2021. Nu ratați noutățile Litera disponibile la toate chioșcurile de presă!

Săptămâna 11 – 17 octombrie 2021. Nu ratați noutățile Litera disponibile la toate chioșcurile de presă!

În săptămâna 11 – 17 octombrie 2021, la toate chioșcurile de presă din țară ajung romanele Florile uitării de Santa Montefiore, Regatul focului și al dorinței de Jennifer Armentrout și Jocul de John le Carré.

Marți, 12 octombrie 2021, la toate chioșcurile de presă din țară apare romanul Florile uitării, scris de Santa Montefiore

Cartea este disponibilă la toate chioșcurile de presă la un preț special: 29,99 lei!

Miranda și David, un cuplu cu o căsnicie care trece prin  momente dificile, se mută din Londra într-un conac de țară renumit odinioară pentru superba lui grădină. Însă realitatea se dovedește foarte diferită de visul bucolic al Mirandei. Curând, nefericirea latentă din familie iese la suprafață, izolându-l pe fiecare în propriile resentimente și în propria singurătate. David este preocupat doar de slujba de la Londra și de amanta lui, cei doi copii se ceartă încontinuu, iar fiul ei Gus terorizează atât animalele de la fermă, cât și pe noii lui colegi de școală.

Citește și: Dosar: Santa Montefiore, autoare a 20 de romane care s-au bucurat de aprecierea cititorilor din toată lumea

Pe neașteptate însă, un francez enigmatic îi solicită postul  de grădinar, promițând să readucă la viață frumusețea grădinii.  Cu înțelepciune și blândețe, el începe totodată să vindece durerile trecutului și ale prezentului. Ca prin magie, grădina începe  să revină la frumusețea de odinioară, iar Miranda să  se îndrăgostească de acest bărbat, deosebit de toți cei pe care  i-a cunoscut până atunci.

Citește și: O carte pe zi: „Primăvara în Toscana” de Santa Montefiore

Dar cine este cu adevărat Jean-Paul? Când Miranda găsește  jurnalul Avei Lightly, fosta proprietară a conacului, descoperă  nu numai o tulburătoare poveste de dragoste și paralele cu propria viață, dar și secretul pe care Jean-Paul l-a purtat în  suflet mai bine de două decenii.

Ce spun criticii despre Florile uitării

„O poveste de dragoste captivantă… este pe cât de realistă, pe atât de frumoasă.” (Daily Telegraph)

„Una dintre scriitoarele noastre preferate, o autoare de  bestselleruri care spune povești captivante despre dragoste și familie, ce cuprind continente și decenii întregi.” (The Times)

Joi, 14 octombrie 2021, la toate chioșcurile de presă din țară ajunge cartea Regatul focului și al dorinței, scris de Jennifer Armentrout

O TRĂDARE…

Cartea este disponibilă la toate chioșcurile de presă la 49,90 lei!

Tot ce a trăit și a cunoscut Poppy până acum a fost o minciună ‒ inclusiv bărbatul de care s-a îndrăgostit. Prinsă în mijlocul celor care o văd drept simbolul unui regat monstruos, ea abia dacă știe cine este dincolo de vălul de Fecioară. Însă un lucru îi este clar: nimic nu este la fel de periculos pentru ea cum e el. Cel Întunecat. Prințul Atlantiei. Poate că el a pus mâna pe ea, dar nu o va avea niciodată.

Citește și: Dosar de autor: Jennifer Armentrout, cea mai prolifică autoare-hibrid din lume

O ALEGERE…

Casteel Da’Neer este cunoscut după multe nume și pare să aibă multe fațete. Minciunile lui sunt la fel de seducătoare precum îi e atingerea. Promisiunile lui ‒ la fel de senzuale precum îi e mușcătura. Poppy știe că nu poate avea încredere în el, dar Casteel este singura ei șansă de a obține ceea ce își dorește ‒ să își găsească fratele și să vadă cu ochii ei dacă acesta a devenit un Ascendent fără suflet. Casteel însă are planuri cu ea. Planuri care i-ar putea oferi plăceri inimaginabile ‒ și dureri de neînchipuit; care o vor forța să privească dincolo de tot ce a crezut că știe despre ea ‒ despre el; planuri care le-ar putea uni viața în moduri surprinzătoare pentru care nici unul dintre regate nu este pregătit.

Citește și: O carte pe zi: „Din sânge și cenușă” de Jennifer Armentrout

UN SECRET…

Dar neliniștea sporește printre atlantieni în vreme ce așteaptă întoarcerea Prințului lor. Zvonurile despre un nou război s-au intensificat, iar Poppy se află în mijlocul acestei situații. Regele vrea să o folosească pentru a transmite un mesaj. Descendenții o vor moartă. Vârcolacii devin tot mai imprevizibili. Secrete întunecate încep să iasă la iveală, unele impregnate în păcatele mânjite de sânge a două regate care ar face orice pentru a ține adevărul ascuns. Însă, când pământul începe să se cutremure și cerul să sângereze, se prea poate să fie prea târziu.

Vineri, 15 octombrie 2021, la toate chioșcurile de presă din țară ajunge romanul Jocul, scris de John le Carré

Cartea este disponibilă la toate chioșcurile de presă la un preț special: 29,99 lei!

Războiul Rece a fost purtat și câștigat, iar spionul britanic Tim Cranmer acceptă pensionarea timpurie și se retrage să ducă o nouă viață în Anglia rurală alături de tânăra și seducătoarea lui iubită, Emma. Când însă atât Emma, cât și Larry Pettifer, agentul dublu pe care l-a coordo­nat două decenii și vechiul lui rival, dispar pe neașteptate, Cranmer se trezește dintr-odată fugar: încearcă disperat să-și evite foștii colegi în timp ce-și caută protejatul strălucit și capricios într-o goană nebună prin Europa, cu o oprire la Moscova în plină criză, până în ținuturile Caucazului de Nord, care se guvernează după alte legi. În condițiile în care viața lui s-a făcut țăndări, tot ce-și dorește este să recupereze câteva cioburi ca să poată merge mai departe.

Ce spun criticii despre Jocul

„Irezistibil… O intrigă sinuoasă ale cărei fire narative se împletesc tot mai strâns. Dialogurile sunt succinte și alerte, cu o amenințare omniprezentă în subtext. Și un erou care nu se consideră eroic, ci își înfruntă demonii lăuntrici la fel de aprig pe cât combate forțele aliniate împotriva lui.“ (TIME)

„Un ritm furibund… Te acaparează de la prima pagină și nu-ți mai dă drumul.“ (CHICAGO SUN-TIMES)

„Captivant.“ (THE CHRISTIAN SCIENCE MONITOR)

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.