LiteraBlog Săptămâna 16 – 22 august 2021. Titluri Litera disponibile la toate chioșcurile de presă din țară

Săptămâna 16 – 22 august 2021. Titluri Litera disponibile la toate chioșcurile de presă din țară

În săptămâna 16 – 22 august 2021, la toate chioșcurile de presă din țară ajung volumele Schimb de vieți de Beth O’Leary și Portretul unei spioane de Daniel Silva.

Marți, 17 august 2021, la toate chioșcurile de presă din țară ajunge cartea Schimb de vieți, scrisă de Beth O’Leary

Cartea este disponibilă la toate chioșcurile de presă la un preț special: 29,99 lei!

Atunci când Leena Cotton, o persoană foarte exigentă cu ea însăși, primește ordinul de a-și lua un concediu de două luni după ce a ratat o prezentare importantă la serviciu, ea fuge la bunica ei, Eileen, ca să se odihnească.

Eileen este proaspăt divorțată și este pe cale să împlinească 80 de ani. Și-ar dori o a doua șansă la dragoste, dar în micul ei sat din Yorkshire nu locuiesc mulți domni eligibili.

Drept urmare, cele două se hotărăsc să încerce un schimb de două luni.

Eileen va locui la Londra și va căuta dragostea. Va sta în apartamentul Leenei și va învăța totul despre întâlnirile ocazionale, despre aplicațiile de găsit parteneri și despre vecinii de la oraș. Între timp, Leena va avea grijă de tot în Yorkshire-ul rural: căsuța și grădina drăgălașă ale lui Eileen, satul ei idilic și liniștit și micile ei proiecte de cartier.

Dar intrarea în pielea celeilalte se dovedește mai dificilă decât se aștepta oricare dintre ele. Oare schimbul de vieți le va ajuta pe Eileen și Leena să se regăsească pe ele însele… și poate chiar să găsească dragostea adevărată?

În cartea Schimb de vieți a lui Beth O’Leary nu este niciodată prea târziu…

Ce spun criticii despre Schimb de vieți

„Îmi place foarte mult Schimb de vieți, este un roman atât de dulce și optimist și este un adevărat balsam în aceste vremuri nenorocite.” (Marian Keyes)

 „Schimb de vieți a fost revigorant, captivant și foarte plăcut. Această poveste are tot ce ți-ai putea dori: personaje ingenioase, relații feminine puternice și o viziune despre dragoste care ar face pe oricine să spere.” (Helena Hunting)

Despre Beth O’Leary

Beth O’Leary a studiat limba engleză la universitate înainte de a se angaja în domeniul editorial, unde se ocupă de cărți pentru copii. Locuiește la țară, în apropiere de Londra, și a scris primul ei roman, Dragoste în contratimp (The Flatshare, 2019), în tren, în timpul navetei către și de la serviciu. O veți găsi, de regulă, cuibărită cu o carte, o ceașcă de ceai și mai multe pulovere de lână (indiferent de vreme).

Vineri, 20 august 2021, la toate chioșcurile de presă din țară ajunge volumul Portretul unei spioane, scris de Daniel Silva

Cartea este disponibilă la toate chioșcurile de presă la un preț special: 29,99 lei!

Pentru Gabriel Allon și soția lui, Chiara, trebuia să fie începutul unui weekend romantic la Londra. Dar nimic nu este atât de simplu, nici măcar în timpul liber, când ești spion și asasin de meserie.

Atentatele cu bombă de la Paris și Copenhaga l-au adus pe Gabriel la limita nervilor. Așadar, când observă un bărbat cu unele dintre trăsăturile specifice teroriștilor sinucigași, îl urmărește prin Covent Garden. Hotărât să împiedice posibilul carnaj, Gabriel își scoate pistolul, dar este trântit la pământ de doi polițiști în civil. O clipă mai târziu se trezește într-o scenă desprinsă din cel mai cumplit coșmar al său.

De pe străzile New Yorkului și Londrei până în peisajul necruțător al deșertului saudit, Gabriel Allon înfruntă un ucigaș de o ferocitate fără seamăn. Este o întrecere pe care nu are dreptul s-o piardă…

Ce spun criticii despre Portretul unei spioane

„Un roman subtil și foarte bine documentat, cu un ritm narativ elegant. Dacă n-ați citit nimic de Silva până acum, încercați Portretul unei spioane, după care în mod sigur veți dori să citiți întreaga serie.“ (Daily Mail)

„Împușcăturile, răpirile și comploturile teroriste internaționale îl urmăresc pe Gabriel Allon oriunde se duce.“ (USA Today)

„Silva crește dramatic tensiunea, iar răsturnările de situație vă vor tăia respirația.“ (People)

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.