LiteraBlog Săptămâna 29 martie – 4 aprilie 2021. Nu ratați titlurile Litera disponibile la toate chioșcurile de presă din țară!

Săptămâna 29 martie – 4 aprilie 2021. Nu ratați titlurile Litera disponibile la toate chioșcurile de presă din țară!

Flower, pisicuța perfectă de Holly Webb și Dans în arenă de Jojo Moyes sunt printre titlurile ce vor fi disponibile la toate chioșcurile de presă din țară în săptămâna 29 martie – 4 aprilie 2021.

Luni, 29 martie 2021, la toate chioșcurile de presă din țară apare cartea Flower, pisicuța perfectă, scrisă de Holly Webb

Cartea este disponibilă la chioșcurile de presă la un preț special: 19,90 lei

Apărută la Editura Litera în colecția „Prima mea lectură”, Flower, pisicuța perfectă spune povestea unui animăluț de companie extrem de curios.

Flower adoră să se cuibărească lângă Abi și se bucură tare mult că a găsit niște stăpâni iubitori. Dar dincolo de fereastră se întinde o lume întreagă, plină de lucruri palpitante. Nu-i trebuie decât o ocazie să iasă din casă și să exploreze.

Despre Holly Webb

Holly Webb era editor de carte pentru copii când și-a publicat primele cărți la editura la care lucra. De atunci, a scris peste o sută de cărți pentru copii. În prezent, Holly locuiește în Berkshire cu soțul și cei trei fii ai ei. De fiecare dată când încearcă să scrie la laptop, pisicile sale își găsesc mereu de lucru pe lângă ea.

 Marți, 30 martie 2021, la toate chioșcurile de presă din țară apare Dans în arenă, scrisă de Jojo Moyes

Cartea este disponibilă la chioșcurile de presă la un preț special: 29,99 lei

Apărută la Editura Litera în colecția „Blue Moon”, Dans în arenă spune povestea lui Sarah, o tânără al cărei secret va schimba pentru totdeauna viețile celor apropiați.

Când Sarah primește de la bunicul ei un cal superb pe nume Boo – în speranța că îi va călca pe urme și se va înscrie la o celebră școală de călărie din Franța, departe de cartierul lor sărăcăcios în Londra – ea începe să se antreneze în secret în parcuri și pe aleile orașului. Dar bunicul se îmbolnăvește, iar Sarah trebuie să strecoare orele de călărie printre îndatoririle de la școală și vizitele la spital.

Natasha, o tânără avocată, se resimte după o căsătorie ratată: i se pune la îndoială discernământul profesional, noul prieten este o mare dezamăgire și este obligată să-și împartă locuința cu fostul soț. Dar când îi iese în cale adolescenta Sarah, Natasha hotărăște să o ia pe fată sub aripa ei ocrotitoare.

Ce spun criticii despre Dans în arena de Jojo Moyes

În stilul ei de povestire, Moyes se inspiră din nou din opera lui Dickens, trecând cu ușurință și încredere prin mai multe planuri, jonglând cu trecutul și cu prezentul, cu urbanul și ruralul, cu familia și cariera.” (Washington Post)

O poveste plină de tandrețe și iubire.” (Marie Claire, UK)

O poveste originală, care te captivează de la prima pagină.” (Daily Express)

Joi, 1 aprilie 2021, la toate chioșcurile de presă din țară ajunge cartea Cum să obții prosperitatea. Pași de la A la Z către o viață mai bogată, scrisă de Deepak Chopra

Cartea este disponibilă la chioșcurile de presă la un preț special: 29,99 lei

Apărută la Editura Litera în colecția Introspectiv, Cum să obții prosperitatea. Pași de la A la Z către o viață mai bogată vă ajută să descoperiți secretul unei vieți prospere material și spiritual.

Cu înțelepciunea simplă și elegantă a unui adevărat guru, Deepak Chopra explorează în toată profunzimea ei conștiința bogăției și ne prezintă un plan clar prin care, pas cu pas, putem obține prosperitatea și împlinirea în toate domeniile vieții. Bogăția este starea noastră naturală, ne convinge el, căci universul fizic, în abundența lui, este de fapt creația unui câmp nelimitat al tuturor posibilităților. Pe baza unor pași simpli și a unor gesturi de zi cu zi, Cum să obții prosperitatea ne ajută să cultivăm acea conștiință a bogăției de care avem nevoie ca să ne conectăm la acest câmp și să realizăm orice ne dorim în viață.

„Dacă suntem ancorați în natura realității și știm totodată că această realitate este propria noastră natură, atunci ne dăm seama că putem crea orice, deoarece toată creația materială are aceeași origine. Pentru a da naștere unui gând, natura folosește exact aceeași sursă și aceleași mecanisme ca și pentru a crea o nebuloasă, un roi de stele, o pădure virgină, un organism animal sau un corp uman.“ (Deepak Chopra)

Vineri, 2 aprilie 2021, la toate chioșcurile de presă din țară ajunge cartea Fetița pierdută de Emily Gunnis

Cartea este disponibilă la chioșcurile de presă la un preț special: 29,99 lei

Apărută la Editura Litera în colecția Buzz Books, Fetița pierdută spune povestea impresionantă a trei generații de femei.

La treisprezece ani, Rebecca trece printr-un coșmar care o va urmări toată viața: într-un acces de furie, tatăl ei, un veteran traumatizat de ororile trăite în cel de-al Doilea Război Mondial, îi ucide mama, apoi se sinucide.

Peste ani, Iris și Jessie, fiicele Rebeccăi, știu că mama lor nu va vorbi niciodată despre acea noapte teribilă. Dar când Jessie dis­pare, cu bebelușul ei grav bolnav, Iris își dă seama că în trecut s-ar putea afla cheia dispariției surorii sale.

Trei generații de femei evoluează în capitole scurte, alerte, care ne poartă cu abilitate peste decenii, în trei momente decisive pentru destinul fiecăreia. Dincolo de intriga extrem de complicată și captivantă, cartea vorbește despre dramele specifice epocilor pe care le străbate: războiul cu distrugerile lui ireparabile; ordinea socială abuzivă care încalcă drepturile naturale ale femeilor; dilema alegerii între familie și profesie. Șapte decenii de secrete se dezvăluie pas cu pas, în cele mai neașteptate moduri, iar firele narațiunii, în sfârșit, se leagă.

Ce spun criticii despre Fetița pierdută

„Total acaparator, tensionat și puternic. Un roman încărcat emoțional, obsedant, emoționant!“  (Adele Parks)

„Greu de lăsat din mână. Ritm rapid, intrigă strălucită și, uneori, extraordinar de trist… are toate caracteristicile unui bestseller.“  (Lesley Pearse)

„Pierdere, trădare și secrete vechi de decenii… Excepțional!“  (Heat)

„O carte cu adevărat strălucită și emoționantă.“  (Karen Hamilton)

*Aceste titluri pot fi achiziționate la toate chioșcurile de presă din țară la un preț special. Cărțile sunt disponibile și pe Litera.ro. Vezi care sunt promoțiile!

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.