LiteraBlog Săptămâna 7 – 13 iunie 2021. Nu ratați noutățile Litera disponibile la chioșcurile de presă din țară!

Săptămâna 7 – 13 iunie 2021. Nu ratați noutățile Litera disponibile la chioșcurile de presă din țară!

Parfumul dulce al verii de Mary Ellen Taylor, De vorbă cu criminalii în serie de Cristopher Berry-Dee, O supradoză de moarte de Agatha Christie sunt printre titlurile Litera disponibile la toate chioșcurile de presă din țară, în săptămâna 7 – 13 iunie 2021.

Marți, 8 iunie 2021, la toate chioșcurile de presă din țară ajunge cartea Parfumul dulce al verii, scrisă de Mary Ellen Taylor

Tulburată în urma morții tatălui ei, a unei căsnicii eșuate și a câtorva pierderi de sarcină, Libby McKenzie se simte cu desăvârșire însingurată. Deși noua ei ocupație, aceea de fotograf de nunți, îi oferă doar un simulacru de țel în viață, aceasta înseamnă, totuși, o distragere de la profunda ei durere.

Cartea este disponibilă la toate chioșcurile de presă la un preț special: 29.99 lei!

Atunci când e solicitată să fotografieze o nuntă care are loc la Woodmont, o moșie cu valoare istorică, Libby face cunoștință cu proprietara acesteia, Elaine Grant. În dorința de a deschide Woodmont pentru public, Elaine l-a angajat pe tânărul Colton Reese, rămas văduv de curând, ca să ajute la munca de restaurare necesară.

Tot Elaine este cea care o roagă pe Libby să fotografieze întregul proces. Libby e atrasă îndată de vechea seră înconjurată de vrejuri de caprifoi.

În timp ce stabilește noi relații și explorează sera năpădită de vegetație de la Woodmont, Libby găsește înlăuntrul ei tăria de a cerceta actele rămase în biroul răposatului ei tată. Astfel, ea descoperă o scrisoare ce schimbă tot ceea ce a știut până acum despre părinții ei, despre ea însăși și despre Woodmont.

Ascunse sub vrejurile care au năpădit vechea seră, secretele mai multor generații o așteaptă pe Libby să culeagă fructele răsărite din semințele plantate cu multă vreme în urmă.

Ce spun criticii despre Parfumul dulce al verii

Parfumul dulce al verii este una dintre acele cărți care te absorb cu desăvârșire. Odată ce am început să citesc, m-am simțit îndemnată să continui până când am întors ultima pagină și am aflat ultimul secret.“ (The Romance Dish)

Joi, 10 iunie 2021, la toate chioșcurile de presă din țară ajunge cartea De vorbă cu criminalii în serie, scrisă de Christopher Berry-Dee

Cartea este disponibilă la toate chioșcurile de presă la un preț special: 29.99 lei!

Christopher Berry-Dee este omul care stă de vorbă cu criminalii în serie. Criminalist de renume mondial, a câștigat încrederea uci­gașilor, a intrat în închisorile de maximă siguranță în care se află aceștia și a discutat cu ei în detaliu despre crimele lor șocante.

Traseul presărat cu orori și violențe al criminalilor este descris prin interviuri unice surprinse în înregistrări audio și video și conduse de autor, din măruntaiele ascunse ale unora dintre cele mai dure temnițe.

Christopher Berry-Dee a folosit aceste interviuri pentru a rea­liza o carte uimitoare și șocantă care, de la prima sa ediție, a de­venit un clasic al genului. Nu doar că relatează întâlnirile cu unii dintre cei mai malefici oameni din lume, dar și reproduce, în cuvintele lor, crimele care i-au făcut să fie caracterizați astfel.

Astfel, îi permite cititorului să arunce o privire în mintea celor care au comis cea mai gravă crimă dintre toate – au luat fără milă viața unei alte ființe umane.

Ce spun criticii despre volumul De vorbă cu criminalii în serie

„Fascinant și teribil… Atinge cel mai înalt nivel al genului.“ (Daily Express)

Vineri, 11 iunie 2021, la toate chioșcurile de presă din țară ajunge cartea O supradoză de moarte, scrisă de Agatha Christie

Cartea este disponibilă la toate chioșcurile de presă la un preț special: 29.99 lei!

În viața lui Hercule Poirot, nici măcar o programare la dentist nu poate avea loc fără să se întâmple o crimă, și de data asta, cel ucis este însuși dentistul. Dar, în timp ce poliția clasifică moartea acestuia drept sinucidere, Poirot știe mai bine care este adevărul, iar curând vor mai exista și alte victime.

Să fie aceste crime verigi ale lanțului revoluționar menit să răstoarne ordinea democratică din Marea Britanie în tulburele deceniu patru al secolului XX?

Să fie neatrăgătoarea și banala domnișoară Seale un geniu al crimei? Ca la un joc de cărți, Poirot are sentimentul că i se forțează mâna într-o anume direcție a investigației. Agatha Christie își țese din nou intriga palpitantă cu o măiestrie de neegalat, oferindu-le cititorilor un deznodământ absolut surprinzător.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.