LiteraBlog Săptămâna 7 – 13 noiembrie 2022, nu ratați noutățile Litera disponibile la toate chioșcurile de presă

Săptămâna 7 – 13 noiembrie 2022, nu ratați noutățile Litera disponibile la toate chioșcurile de presă

În săptămâna 7 – 13 noiembrie 2022, la toate chioșcurile de presă din țară ajung volumele Făuritorul de lacrimi, de Erin Doom și Joc murdar, de J.P. Delaney.

Joi, 10 noiembrie 2022, la toate chioșcurile de presă din țară ajunge cartea Făuritorul de lacrimi, de Erin Doom

Cartea este disponibilă la toate chioșcurile de presă, la prețul de 69,90 lei!

Între zidurile Mormântului, orfelinatul în care a copilărit Nica, poveștile și legendele au fost întotdeauna spuse la lumina lumânărilor. Cea mai faimoasă este cea a făuritorului de lacrimi, un meșter miste­rios cu ochi limpezi ca sticla, vinovat de crearea tuturor fricilor și ne­liniștilor care sălășluiesc în inimile oamenilor. Dar, la 17 ani, a venit timpul ca Nica să lase în urmă poveștile sumbre ale copilăriei. Cel mai mare vis al ei, de fapt, este pe cale să devină realitate. Soții Milligan au început procesul de adopție și sunt gata să-i ofere familia pe care și-a dorit-o mereu.

În casa nouă, însă, Nica nu este singură. Împreună cu ea, este luat de la Mormânt și Rigel, un orfan neliniștit și misterios, ultima persoană din lume pe care Nica și-ar fi dorit-o ca frate adoptiv. Rigel este inteligent, cântă la pian ca un demon fermecător și are o frumusețe care poate vrăji, dar chipul său angelic ascunde o fire întunecată.

Chiar dacă Nica și Rigel sunt uniți de un trecut comun de du­reri și lipsuri, o legătură pașnică între ei pare imposibilă. Mai ales când legenda se strecoară înapoi în viețile lor și făuritorul de lacrimi devine dintr-odată real, din ce în ce mai aproape. Totuși, Nica, tânăra dulce și curajoasă, este dispusă să facă orice pentru a-și apăra visul, pentru că, numai dacă va avea curajul să înfrunte coșmarurile care o chinuie, va putea în sfârșit să se înalțe liberă precum fluturele al cărui nume îl poartă.

Vineri, 11 noiembrie 2022, la toate chioșcurile de presă din țară ajunge cartea Joc murdar, de J.P. Delaney

Cartea este disponibilă la toate chioșcurile de presă, la prețul de 59,90 lei!

Într-o dimineață, Pete Riley deschide ușa celui mai urât coșmar al unui părinte. În fața lui se află Miles Lambert care îi aduce lui Pete vestea răvășitoare că fiul lui în vârstă de doi ani, Theo, nu este în realitate al lui – copiii lor au fost încurcați la naștere.

Cele două familii – Pete cu partenera lui, Maddie, și Miles cu soția lui, Lucy – cad de acord ca, în loc să schimbe la loc copiii, să încerce mai bine să găsească o cale de rezolvare mai flexibilă, în interesul acestora. Dar planul de a da în judecată spitalul declanșează o investigație care dă naștere unor întrebări tulburătoare despre ceea ce s-a întâmplat în ziua în care copiii au fost schimbați.

Apoi, când Theo este eliminat de la creșă pentru lovirea unui alt copil, Maddie și Pete se întreabă cât de departe sunt dispuși să meargă cu această înțelegere. Ce secrete se ascund dincolo de ușa intimidantă a familiei Lambert? Câtă încredere pot avea în părinții adevărați ai copilului lor?

Ce spun criticii despre Joc murdar

„Un scenariu de coșmar pune în mișcare acest thriller psihologic captivant… Răsturnările de situație cu adevărat surprinzătoare demonstrează cât de departe poate merge un părinte de dragul unui copil. Un roman de suspans domestic cât se poate de neliniștitor.“ (Publishers Weekly)

„Cititorii vor fi surprinși de întorsăturile pe care le ia povestea și de finalul la care nu se vor aștepta.“ (Booklist)

„J.P. Delaney duce suspansul domestic dincolo de zona de confort.“ (The New York Times Book Review)

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.