LiteraBlog Săptămâna 9 – 15 mai 2022. Nu ratați noutățile Litera disponibile la toate chioșcurile de presă

Săptămâna 9 – 15 mai 2022. Nu ratați noutățile Litera disponibile la toate chioșcurile de presă

În săptămâna 9-15 mai 2022, la toate chioșcurile de presă din țară ajung volumele O viață secretă de Ella Carey, Nu te uita în urmă de Jennifer Armentrout și Camera secretă de Emily Gunnis.

MARȚI, 10 MAI 2022, LA TOATE CHIOȘCURILE DE PRESĂ DIN ȚARĂ AJUNGE CARTEA O VIAȚĂ SECRETĂ, SCRISĂ DE ELLA CAREY

Cartea este disponibilă la toate chioșcurile de presă, la prețul de 29,99 lei!

Printre secretele New Yorkului și ororile războiului, o femeie se luptă pentru dragostea ei

1942, New York

În timp ce războiul face ravagii în Europa, Lily Rose este recunoscătoare pentru viața ei perfectă: are dragostea părinților ei, oameni cu dare de mână, care locuiesc în frumoasa lor casă de piatră brună cu vedere la parc, într-un cartier bogat, și o slujbă de vis ca bucătar la unul dintre cele mai bune restaurante din New York, Valentino’s, un adevărat vis în stil art decó. Dar se îndrăgostește de Tom Morelli, bucătarul talentat de la Valentino’s și nepotul chipeș al unor imigranți sicilieni, ai cărui ochi căprui și adânci o atrag și îi pun inima pe jar.

Apoi Tom primește o înștiințare devastatoare, care schimbă totul: este recrutat și trimis în Italia. Trebuie să se întoarcă în frumoasa lui patrie pentru a lupta într-un război disperat.

Dintr-odată singură, rămasă doar cu amintirea ultimului sărut, Lily se întoarce la părinții ei pentru sprijin. Dar când mama ei află despre relația ei, este furioasă. Când războiul se va încheia, datoria lui Lily va fi să se căsătorească cu bărbatul ales pentru ea, să crească copii și să nu mai muncească niciodată.

Lily știe că trebuie să-și urmeze inima, atât în ce-l privește pe Tom, cât și în privința vocației. Însă, când Tom este declarat dispărut în misiune, Lily are inima complet frântă. Dacă va continua să-și urmărească visurile, va mai rămâne ceva pentru ea când războiul se va sfârși?

JOI, 12 MAI 2022, LA TOATE CHIOȘCURILE DE PRESĂ DIN ȚARĂ AJUNGE CARTEA NU TE UITA ÎN URMĂ, SCRISĂ DE JENNIFER L. ARMENTROUT

Cartea este disponibilă la toate chioșcurile de presă, la prețul de 29,99 lei!

Samantha este o străină în propria viață. Până în noaptea în care a dispărut împreună cu prietena ei cea mai bună, Cassie, toată lumea ar fi spus că Sam are tot ce își poate dori cineva: populari­tate, o familie bogată și un iubit fermecător.

Sam reapare, dar nu își aduce aminte nimic despre ea de di­nainte de incident și nici ce s-a întâmplat în acea noapte. Pe măsură ce se străduiește să pună cap la cap piesele legate de viața ei anterioară, constată că nu mai vrea să fie cum a fost. Ve­chea Sam a dus conceptul de „fată rea“ la un alt nivel, și devine clar că ea și Cassie erau, mai degrabă, cele mai mari dușmance, nu prietene. Sam devine tot mai convinsă că faptul că și-a pierdut memoria este, de fapt, un mare câștig: are șansa de a fi o fiică, o soră și o prietenă mai bună – și se îndrăgostește de Carson Ortiz, un băiat care mereu a protejat-o, chiar și când vechea Sam îl trata ca pe un gunoi.

Dar Cassie este în continuare dispărută, iar adevărul despre ce s-a întâmplat în acea noapte nu este bine ascuns doar în mintea tulburată a lui Sam – mai știe cineva acest secret, cineva care vrea să se asigure că ea va păstra tăcerea. Sam nu își dorește decât ca adevărul să iasă la iveală și, dacă reușește să deblocheze amintirile legate de acea noapte, poate merge mai departe. Dar dacă faptul că nu își amintește este singurul lucru care o ține în viață?

CE SPUN CRITICII DESPRE NU TE UITA ÎN URMĂ

Un roman care conține ingredientele cu care Armentrout ne-a obișnuit – o eroină puternică și hotărâtă, dialoguri spirituale și tipi sexy – dar acum adaugă și un strat consistent de suspans, pe care îl menține la cote înalte până la finalul pe care nimeni nu îl poate ghici.“ (RT BOOK REVIEWS)

VINERI, 13 MAI 2022, LA TOATE CHIOȘCURILE DE PRESĂ DIN ȚARĂ AJUNGE CARTEA CAMERA SECRETĂ, SCRISĂ DE EMILY GUNNIS

Cartea este disponibilă la toate chioșcurile de presă, la prețul de 29,99 lei!

1969, ajunul Anului Nou. În timp ce familia Hilton de la Conacul Tiselor se pregătește să găzduiască petrecerea de revelion, fetița lor dispare. Suspiciunile cad asupra lui Bobby James, fiul fermierului din vecini, ultimul care a văzut-o pe Alice înainte de dispariție. Deși susține că e nevinovat, Bobby este trimis într-o instituție corecțională. Alice n-avea să mai fie găsită.

În prezent. Arhitecta Willow James lucrează la un proiect de dezvoltare imobiliară la Parcul Tiselor când află că domeniul ascunde un secret. Pe măsură ce sapă tot mai adânc în trecut, descoperă o întreagă rețea de persecuții și nedreptăți. Willow știe că singura cale de a împiedica trecutul să se repete este să îndrepte o mare greșeală.

Timp de mai multe decenii, soarta familiilor Hilton și James s-a intersectat pe domeniul Tiselor. Totul a început cu secretul unei moașe, de mult îngropat, dar care, dacă este descoperit, ar putea să salveze cele două familii de la tragedia care le leagă ca un blestem. Și ar putea fi cheia care să-i elibereze pe toți…

Emily Gunnis, autoarea bestsellerului Fetița din scrisoare, ne propune un nou roman captivant, puternic și emoționant, povestea a două familii și a secretului distrugător care le unește.

CE SPUN CRITICII DESPRE CAMERA SECRETĂ

Convingător, plin de răsturnări de situație, sfâșietor… Un roman care îți rămâne în minte. Am fost complet captivată.“ (Sophie Kinsella)

O carte grozavă, cu adevărat greu de lăsat din mână. Ritm alert, inteligent construită și, pe alocuri, de o tristețe deznădăjduită – toate atributele unui bestseller.“ (Lesley Pearse)

Extrem de captivant, tensionat și intens. Un roman cu încărcătură emoțională, obsedant, impresionant.“ (Adele Parks)

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.