LiteraBlog Săptămâna internațională a cărții pe litera.ro! Reduceri de până la 90% și carte cadou în fiecare zi

Săptămâna internațională a cărții pe litera.ro! Reduceri de până la 90% și carte cadou în fiecare zi

Iubim cărțile în toate formele lor și pentru toate motivele din lume: ne ajută să ne înțelegem mai bine, să ne exprimăm mai frumos, ne sunt tovarăși de călătorie, ne deschid perspective noi atunci când credem că totul e pierdut. Fie că preferăm cărțile pe hârtie, fie cărțile audio sau e-bookurile, cititul ne face viața mai frumoasă, este pașaportul nostru de călătorie către această lume și către altele.

Pentru voi toți, iubitori de carte și de povești, deschidem Săptămâna internațională a cărții și vă invităm să ne fiți alături la sărbătoarea lecturii unde vă așteptăm cu evenimente deosebite, reduceri extraordinare și cadouri în fiecare zi. 

Cadouri în fiecare zi

Se spune despre cărți că sunt cele mai frumoase cadouri. Comandă de cel puțin 149 de lei pe litera.ro în Săptămâna internațională a cărții și primești din partea noastră un bestseller cadou – altul în fiecare zi – plus transport gratuit. 

Cadoul de luni, 18 aprilie 

Zborul albinelor, de Sofia Segovia

Credit foto: Cristina Venedict

Plasat pe fundalul Revoluției mexicane și al gripei devastatoare din 1918, Zborul albinelor  surprinde atât soarta unei țări în schimbare, cât și destinul unei familii care și-a lăsat dragostea, credința și viitorul în voia miracolelor incredibile.


Din ziua în care bătrâna Nana Reja a găsit un bebeluș abandonat sub un pod, viața unui mic oraș mexican s-a schimbat pentru totdeauna. Desfigurat și acoperit de o pătură de albine, micuțul Simonopio este pentru unii localnici subiect de superstiție, un copil sărutat de diavol. Dar este primit cu dragoste de moșierii Francisco și Beatriz Morales, care îl adoptă și îl îngrijesc ca și cum ar fi al lor. Pe măsură ce crește, Simonopio devine un motiv de uimire pentru familia Morales, deoarece, atunci când copilul cu un talent neobișnuit închide ochii, poate vedea ceea ce nimeni altcineva nu poate – are viziuni despre tot ceea ce urmează, atât lucruri frumoase, cât și periculoase. Urmărit de roiurile sale de albine protectoare și trăind pentru a-și scăpa familia adoptivă de amenințări – atât cele umane, cât și cele ale naturii –, scopul lui Simonopio în Linares va fi, până la urmă, descoperit.

Cadoul de marți, 19 aprilie 

Pădurea stelelor ce pier, de Kristin Harmel

Credit foto: Cristina Venedict

Autoarea bestsellerurilor Ultima geană de lumină și Cartea copiilor pierduți revine cu o poveste impresionantă despre o tânără care își folosește cunoștințele legate de viața în sălbăticie pentru a ajuta refugiații evrei să scape de naziști – până când se vede amenințată de un secret din trecutul ei.


După ce a fost furată de la o familie germană bogată și crescută în sălbăticia neiertătoare a Europei de Est, o tânără se trezește singură în 1941, după ce femeia care a răpit-o moare. Existența ei solitară este însă întreruptă atunci când dă din întâmplare peste un grup de evrei care fug de teroarea nazistă. Uimită să afle ce se întâmplă în lume, ea promite să învețe grupul tot ce poate despre supraviețuirea în pădure – și, la rândul lor, ei o învață câteva lecții surprinzătoare despre cum să-și deschidă inima după ani de izolare. Dar când este trădată și evadează într-un sat ocupat de nemți, trecutul și prezentul ei se întâlnesc într-o confruntare șocantă, care i-ar putea schimba cu totul cursul vieții.

Cadoul de miercuri, 20 aprilie 

Curajos ca un LEU poate fi oricine!, de Heinz Janisch

Credit foto: Cristina Venedict

Să fii mereu curajos! Această carte minunat ilustrată le oferă celor mici – dar și celor mari – povești și poezioare despre curaj, din care vor învăța să aibă mereu încredere în ei. În fiecare din noi trăiește un leu care, uneori, se simte mic și lipsit de forță. Dar, odată ce-și învinge frica și se face auzit, nimic nu mai pare imposibil! Fie că-ți urmezi visurile sau că ești alături de cei neajutorați, fie că înveți să-ți aperi părerile sau să recunoști atunci când ai greșit, citind această carte vei descoperi că a fi curajos înseamnă multe lucruri.

Cadoul de joi, 21 aprilie 

Ultima călătorie, de Santa Montefiore

Credit foto: Cristina Venedict

O poveste despre război, despre Italia, despre o tânără frumoasă și o tragedie teribilă…

Războiul s-a terminat, dar umbra lui încă persistă. Iar în adâncul peisajului rural luxuriant, un aristocrat excentric este ucis cu sălbăticie în frumosul său palazzo.

Londra, 1971. Ani mai târziu, această crimă neelucidată ajunge să-i influențeze viața Albei, o fată boemă care trăiește pe o casă plutitoare în Chelsea.

Aceste două epoci distincte sunt legate de firul unei povești de dragoste, decadență și trădare, care o duce pe Alba în plantațiile de măslini de pe coasta Amalfi, scăldate în mirosul smochinelor, dar și copleșite de drama războiului și de tulburarea persistentă a tragediei.

Trecutul dezvăluie legăturile secrete dintre partizani și naziști, dintre țărani și conți și, în centrul tuturor, o femeie seducătoare și misterioasă: mama ei…

Cadoul de vineri, 22 aprilie 

Portretul unei spioane, de Daniel Silva

Credit foto: Cristina Venedict

Pentru Gabriel Allon și soția lui, Chiara, trebuia să fie începutul unui weekend romantic la Londra. Dar nimic nu este atât de simplu, nici măcar în timpul liber, când ești spion și asasin de meserie.

Atentatele cu bombă de la Paris și Copenhaga l-au adus pe Gabriel la limita nervilor. Așadar, când observă un bărbat cu unele dintre trăsăturile specifice teroriștilor sinucigași, îl urmărește prin Covent Garden. Hotărât să împiedice posibilul carnaj, Gabriel își scoate pistolul, dar este trântit la pământ de doi polițiști în civil. O clipă mai târziu se trezește într-o scenă desprinsă din cel mai cumplit coșmar al său.

De pe străzile New Yorkului și Londrei până în peisajul necruțător al deșertului saudit, Gabriel Allon înfruntă un ucigaș de o ferocitate fără seamăn. Este o întrecere pe care nu are dreptul s-o piardă…

Cadoul de sâmbătă & duminică, 23-24 aprilie 

? În weekendul în care lumea întreagă sărbătorește Ziua Mondială a cărții, cititorii Litera primesc un cadou special: un bestseller Litera, alături de o cană personalizată „Noaptea cărților deschise“, campania organizată anual cu această ocazie.

Credit foto: Cristina Venedict

REDUCERI EXTRAORDINARE LA SĂPTĂMÂNA INTERNAȚIONALĂ A CĂRȚII

În Săptămâna internațională care le este dedicată, cărțile își dau jos prețurile, pentru a încăpea cât mai multe în bibliotecile cititorilor Litera! Este momentul să vă faceți loc pe rafturi: numai acum puteți avea bestsellere, cărți ecranizate, thrillere așteptate, cărți îndrăgite pentru copii la prețuri cu până la 90% reducere!

CĂRȚI CU 90% reducere

Dacă ați așteptat cea mai bună ofertă la cărțile mult dorite, acum este momentul să le aveți: Femeia de la fereastră, de A.J. Finn, O librărie în Berlin. Extraordinara evadare a unei femei din calea nazismului, de Francoise Frenkel, sau Primăvară în Toscana, de Santa Montefiore, costă fiecare doar 4,99 lei (de la 49,9 lei), în timp ce Crima din Orient Express, de Agatha Christie, poate fi cumpărată la doar 3,49 lei (de la 34.9 lei)!

Cărți la 0,99 lei

Îi puteți ajuta pe cei mici să aleagă materiale utile și educative de pe litera.ro și, în același timp, să își decoreze și camera! Banii strânși cu răbdare în pușculiță le vor fi de ajuns: cu numai 0,99 lei pot achiziționa planșe educaționale cum ar fi Alfabetul în limba engleză sau Scăderea de la 0 la 10.

BEST DEALS 

Săptămâna internațională a cărții aduce oferte incredibile pe litera.ro. Iată un mic spotlight printre multele posibilități:

Cele mai bune oferte la cărțile de ficțiune 

Pământ american, de Jeanine Cummins – despre care Oprah spune că este o carte pe care nu o poți lăsa din mână –, poate fi achiziționată cu doar 6,74 lei, preț redus de la 44,9 lei. Dacă vrei o lectură emoționantă și pasionantă despre dragoste și viață, îți recomandăm romanul A doua șansă, de Kristin Hannah, pe care îl poți cumpăra la doar 4,99 lei, redus de la 44,9 lei. Tot din universul feminin, dar din perspectiva senzualității pusă sub lupă jurnalistică, puteți alege cartea Trei femei, de Lisa Taddeo, la 6,74 lei, redusă de la 44,9 lei. Pentru iubitorii de thrillere, Vânătoarea de vrăjitoare, romanul intens și plin de suspans al lui Max Seeck, poate fi o alegere excelentă, cu un preț imbatabil – 9,98 lei, redus de la 49,9 lei.

Cele mai bune oferte la cărțile de nonficțiune

Dacă vrei să afli how to do the work, cartea Cum să-ți transformi viața a psiholoagei și terapeutei Nicole LePera este lectură obligatorie, acum la un preț excelent: 28,75 lei (de la 59,9 lei). Creatoarea fenomenului online „the holistic psychologist“ – cu peste 5 milioane de urmăritori pe Instagram – oferă o abordare revolutionară a vindecării, iar în cartea sa dezvăluie tehnici practice în acest sens. La numai 35,94 lei poți alege Scurtă istorie a Pământului. Patru miliarde de ani în opt capitole,  o carte extrem de bine documentată despre ciclurile și evoluția pământului, scrisă de Andrew H. Knoll, profesor de istorie naturală la Universitatea Harvard.

Cele mai bune oferte la cărțile pentru copii

Dacă e sărbătoarea cărților, avem prețuri mici pentru cei mici: Povești de adormit copiii, Scufița roșie, Albă ca Zăpada, Spărgătorul de nuci, carte cu 48 de pagini minunat ilustrate, costă doar 2,49 lei, preț cu reducere de 90%! Iar pentru cei care știu deja ce vor să devină când vor fi mari, cartea Vreau să fiu om de știință, de Claudia Martin, este o alegere minunată, la fel și prețul: 5,98 lei, cu o reducere de 80%.

Acestea sunt doar o mică parte din ofertele excepționale de care vă puteți bucura pe litera.ro în cadrul Săptămânii internaționale a cărții. Și noutățile editoriale au prețuri deosebite, cum ar fi Abandon, cartea scriitorului Abdulrazak Gurnah, câștigător al premiului Nobel pentru literatură 2021, care este disponibilă la doar 38,94 lei (de la 59,9 lei), sau bestsellerul momentului, Ipoteza iubirii, de Ali Hazelwood, disponibil cu 50% reducere, la numai 24,5 lei, sau Camerista, de Nita Prose, redusă cu 50%, la numai 29,95 lei.

NOAPTEA CĂRȚILOR DESCHISE

Săptămâna internațională a cărții se încheie cu un weekend cu totul special. Pe 23 aprilie, lumea întreagă sărbătorește Ziua Mondială a Cărții și, odată cu ea, sărbătorim a zecea ediție „Noaptea Cărților Deschise“, eveniment organizat de Editura Litera cu această ocazie. Vă așteptăm pe litera.ro cu momente și surprize deosebite, așa cum v-am obișnuit.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.