LiteraBlog Sărbătorim Ziua cărții pentru copii cu reduceri de până la 80%, carte cadou și evenimente online

Sărbătorim Ziua cărții pentru copii cu reduceri de până la 80%, carte cadou și evenimente online

Sărbătorim Ziua internațională a cărții pentru copii cu super-reduceri la mii de titluri pe Litera.ro. În perioada 2 – 4 aprilie 2021, la fiecare comandă de peste 99 lei, primești cadou un exemplar al cărții Fii bun! O carte despre bunătate de Axel Scheffler.

În plus, astăzi, de la ora 12:00, dăm startul unei zile pline de evenimente online, ce vor fi transmise pe pagina noastră de Facebook, numai bune de vizionat împreună cu întreaga familie. Am strâns o gașcă de prieteni, copii pasionați de citit, care au ales să ne prezinte cărțile lor preferate. Eliza, Ana, Charlize, Karim, Marc și Ema își dau leapșa de lectură și… veți vedea: prezentările lor o să vă încânte, amuze, inspire.

De la ora 18:00, copiii cu vârste între 3 și 99 de ani se vor putea bucura de vizionarea gratuită a spectacolului „Gulliver”, de la Opera Comică pentru Copii, în regia Antoanetei Cojocaru.â

Eveniment în parteneriat cu Opera Comică pentru Copii.

Program evenimente online de Ziua internațională a cărții pentru copii – 2 aprilie 2021:

Ora 12:00: Eliza prezintă extraordinarele aventuri din Călătoria lui Albie Bright, de Christopher Edge

Ora 13:00: Ana și povestea cărții Prințesă sub acoperire, de Connie Glynn

Ora 14:00: Charlize & Karim povestesc despre colecția lor preferată: „Micii mei eroi

Ora 15:00: Marc și impresiile lui despre o carte superhaioasă: Fratele meu este supererou, de David Solomons

Ora 16:00: Ema povestește despre Dosarele Cronos. Captivi în timp, de Rysa Walker

Ora 18:00: Pregătiți de spectacol? Vă invităm la vizionarea GRATUITĂ a minunatului spectacol „Gulliver”, de la Opera Comică pentru Copii, în regia Antoanetei Cojocaru.

Despre Ziua internațională a cărții pentru copii

Începând cu 1967, data de 2 aprilie marchează Ziua internațională a cărții pentru copii, ce are ca scop încurajarea lecturii în rândul tinerilor cititori. Această zi nu a fost aleasă întâmplător, ci simbolizează aniversarea scriitorului Hans Christian Andersen care, prin basmele sale, continuă să fascineze generații.

Anual, o reprezentanţă naţională a Consiliului Internaţional al Cărţilor pentru Tineri – International Board on Books for Young People (IBBY) are ocazia să fie sponsor al iniţiativelor de Ziua internaţională a cărţii pentru copii. Aceasta decide o temă şi invită un autor conațional, ce este desemnat să transmită un mesaj copiilor din întreaga lume, în timp ce un ilustrator cunoscut este ales să creeze un afiș reprezentativ.

De Ziua internațională a cărții pentru copii,  titluri speciale pentru copii pot fi achiziționate pe Litera.ro, la prețuri ce pornesc de la 1,91 lei:

Titluri Litera care costă mai puțin de 5 lei

De Ziua internațională a cărții pentru copii, părinții pot îi pot surprinde pe cei mici cu titluri ce pornesc de la 1,91 lei, precum Iron Man 3. Omul de oțel. De asemenea, o serie de titluri pot fi comandate la un super preț. Astfel, Primul meu atlas ilustrat, Animale, Carte de activități cu autocolante, Disney. Sofia întâi. A fost o dată o prințesă. Povești și jocuri, Cartea de colorat pentru copiii foarte mici, Iepurașul fermecat. Visuri de vacanță de Sue Bentley, Nelly Rapp și monștrii Frankenstein de Martin Wildmar sunt printre titlurile ce pot fi comandate cu 3,98 lei.

Totodată, Disney. Prințese. Desenele mele de vis. Zâne și vrăjitoare și Cărticica mea de baie. Submarinul sunt printre titlurile ce costă doar 4,98 lei.

Titluri Litera care costă mai puțin de 10 lei

Și titlurile din colecția „Bebe învață” pot fi achiziționate cu mai puțin de 10 lei. Astfel,  Animale. Primul pas și Bebe învață. Numere costă doar 5,96 lei, iar Primele mele animale poate fi achiziționată cu 7,47 lei.

Tot cu 5,97 lei pot fi comandate și Disney. Prietenii cățeluși. Colorăm cu Bingo și Rolly, ce conține patru creioane colorate, cât și cărțile din colecția „Mă pregătesc de școală”: Primele litere. Cartea cu autocolante, Culori. Carte cu autocolante.

Alte titluri ce pot fi achiziționate cu mai puțin de 10 lei: Edison, omul care a inventat viitorul de Luca Novelli, Disney. Mașini. Să pictăm împreună. Carte de colorat cu pensule și acurarele, Spiderman. Desenele mele de vis și Povești de adormit copiii. Rățușca cea urâtă, Crăiasa zăpezilor, Lampa lui Aladin, La fermă. Carte de activități. Peste 100 de autocolante, My little Pony. Culori călătoare. Joacă-te cu poneii!

Titluri Litera care costă mai puțin de 15 lei

Cu doar 10,47 lei, puteți comanda o serie de cărți la ofertă, între care: Prima mea carte de explorat, Vreau să fiu inventator faimos de Anna Claybourne, Disney. Activități pentru orice anotimp, Pictez cu degetele. Animale sălbatice, Primele 100 de cuvinte în limba franceză. Carte cu autocolante, Carte de activități pentru copiii mici. Jocuri amuzante în călătorie, Bebe învață. Primele 100 de numere.

 Alte titluri pentru copii pe care le puteți cumpăra cu mai puțin de 15 lei: 101 motive să te bucuri că citești de Beatrice Masini, Bebe învață. Prima mea enciclopedie ilustrată. Primele animale, Disney. Regatul de gheață II. Povești cu autocolante, Patrula cățelușilor. Cățelușii la datorie. Joacă-te cu autocolante, Disney. Iepurași. Noapte bună, Bocănilă!, Cei cinci urâți de Julia Davidson, Prințesa pierdută de Connie Glynn, Captivi în timp de Rysa Walker, Miracolul vieții pe pământ. Povestea evoluției, Poneii fermecați. Carte de colorat cu autocolante, Sherlock Bones și tabla înmulțirii.

În plus, Istoria ilustrată a românilor pentru copii de Magda Stan poate fi achiziționată cu doar 11,97 lei.

 Titluri Litera care costă mai puțin de 20 lei

Pentru micii curioși, am pregătit super-reduceri la Recorduri. Joc de cultură generală. 100 de întrebări și răspunsuri, ce poate fi achiziționată cu 17,47 lei, cât și Animale. Joc de cultură generală. 100 de întrebări și răspunsuri, care costă 19,96 lei. Totodată, cu doar 15,98 lei, părinții pot comanda pentru copiii lor volumul Construiește globul pământesc. Enciclopedie ilustrată și glob pentru copii.

Și micii iubitori de povești au parte de o surpriză de Ziua internațională a cărții pentru copii. Pisicuța perfectă de Holly Webb poate fi comandată cu 15,96 lei, My little pony. Marea carte a poveștilor despre prietenie costă doar 17,96 lei, iar Un jaf cu creier de P.G. Bell poate fi achiziționată cu 19,95 lei.

Și volumele Focuri mistuitoare și Anii pierduți din seria „Merlin” de T.A. Barron pot fi comandate cu mai puțin de 20 de lei.

Titluri Litera care costă mai puțin de 30 de lei

Cu 22,46 lei, puteți achiziționa o serie de titluri, între care: Cea mai bună carte de colorat și desenat, Marea carte de activități distractive, Magul îngerilor de Gareth Nix.

Printre titlurile la reducere se numără și Atlasul ilustrat pentru copii, care costă 29,72 lei, Cea mai spectaculoasă carte despre animale, ce poate fi achiziționată cu 20,97 lei, Povești de seară pentru fete rebele de Elena Favilli și Francesca Cavalo, ce poate fi comandată cu doar 27,97 lei.

Carte cadou la fiecare comandă de peste 99 lei

În plus, fiecare comandă de minim 99 lei beneficiază de un super-cadou cartea Fii bun! O carte despre bunătate de Axel Scheffler, cu ilustrații minunate.

Credit foto: Cristina Venedict

Despre Fii bun!

Imaginează-ți o lume în care toți oamenii sunt buni. Ce-am putea să facem ca să devină realitate?

O carte plină de idei bune și generoase, care îți va arăta că, oricât de mic sau de timid ai fi, poți schimba lumea și o poți transforma într-un loc mai bun.

Citește și: Fii mai bun în fiecare zi! Un îndemn de la Axel Scheffler

Despre Axel Scheffler

Axel Scheffler a dat viață unora dintre cele mai îndrăgite personaje din poveștile pentru copii și a ilustrat peste 100 de cărți. Ilustrațiile sale inteligente și pline de umor au primit numeroase premii internaționale.

Despre spectacolul „Gulliver”, de la Opera Comică pentru Copii, în regia Antoanetei Cojocaru

Credit foto: Opera Comică pentru Copii

Opera Comică pentru Copii te invită să faci cunoștință cu giganticul „Gulliver”. Un musical plin de culoare, inspirat de Călătoriile lui Gulliver de Jonathan Swift, în care vei descoperi personaje amuzante precum regele din Liliputh, Pluth-Pluth-Pluth și serafica sa soție, Iasomy.

O să-ți placă să îi vezi pe piticii Barbă Cot și Sfiosul din „Albă ca Zăpada” răpiți de regele Pluth ca să se folosească de puterile lor supranaturale, dar și pe mulți alți pitici „cu ochi ageri de pisici, cu mers sprinten de arici și glas dulce de urzici”. Ești pregătit de aventură?

Regia: Antoaneta Cojocaru

Scenografia: Vladimir Turturica

Muzica de Marius Țeicu

Libretul de Silvia Kerim

Coregrafia: Theodora Munteanu

Gulliver: Daniel Pascariu

Intră pe Litera.ro și descoperă toate titlurile din ofertă!

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.