LiteraBlog Teaser #CuVoceTare. Ioana Bâldea Constantinescu în dialog cu Ioana Chicet Macoveiciuc

Teaser #CuVoceTare. Ioana Bâldea Constantinescu în dialog cu Ioana Chicet Macoveiciuc

Ioana Chicet Macoveiciuc e una dintre cele mai cunoscute prezențe în blogosfera românească. Scrie pe blogul ei, printesaurbana.ro, despre parenting, sănătate și educație, organizează conferințe și workshop-uri în care militează pentru educația cu blândețe, se implică în cauze sociale, scrie cărți pentru copii și promovează un stil de viață sănătos.

„Sunt un om cinstit, pasionat de scris, care-și dorește să aducă o schimbare în bine. Îmi doresc ca prin articolele mele să aduc cititorilor mei informație documentată, emoție sinceră și povești adevărate despre experiențele mele, care să ajute pe oricine citește un text semnat de mine să nu se simtă singur, ciudat, părăsit”, scrie Ioana pe blogul ei.

Ioana Chicet Macoveiciuc e invitata Ioanei Bâldea Constantinescu la #CuVoceTare, podcastul Editurii Litera, joi, 25 mai, în premieră de la ora 19.00 pe blogul Editurii Litera, Facebook Litera, Youtube, Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts și RSS.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.