LiteraBlog Teaser #CuVoceTare. Ioana Bâldea Constantinescu în dialog cu Mihai Dinu

Teaser #CuVoceTare. Ioana Bâldea Constantinescu în dialog cu Mihai Dinu

Mihai Dinu, realizator de radio și podcaster, cunoscut, între altele, pentru Weekend cu prietenii la Europa FM și This Is Eclectic, dar și pentru articole, interviuri și prezență importantă în FM și online, e invitatul Ioanei Bâldea Constantinescu într-un nou episod al podcastului  #CuVoceTare.

Vă invităm să urmăriți o conversație despre radio și podcasturi, live și înregistrare, concerte și festivaluri, dar și despre grădinărit, fotografie și literatură. U2, Robin and the Backstabbers și Billy Joel în playlist-ul conversațional!

Episodul va fi live de joi, 8 iunie, în premieră de la ora 19.00 pe blogul Editurii LiteraFacebook LiteraYoutubeSpotifyApple PodcastsGoogle Podcasts și RSS.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.