LiteraBlog Teaser #CuVoceTare S1E5. Ioana Bâldea Constantinescu în dialog cu Andrei Borțun

Teaser #CuVoceTare S1E5. Ioana Bâldea Constantinescu în dialog cu Andrei Borțun

Andrei Borțun este unul dintre cei mai cunoscuți, consecvenți și inovatori oameni de comunicare de la noi. E CEO The Institute și inițiator al unor proiecte creative și sociale care au rescris identitatea urbană: Gala Societății Civile, Romanian Design Week și Diploma Show.

Despre toate acestea, dar și despre lipsa reflexului colaborării la români, cultura de weekend și întâlnirile necesare dintre creativi, mentori și publicul lor i-a povestit Ioanei Bâldea Constantinescu în episodul 5 din noul sezon al podcastului #CuVoceTare, un produs media al Editurii Litera.

Romanian Design Week se desfășoară anul acesta între 12 și 28 mai și ne propune o expoziție extinsă în Piața Amzei, care vaprezenta peste 160 de lucrări ale unor arhitecți, designeri și creatori deja cunoscuți, dar și emergenți. În același timp, pe tot parcursul festivalului, peste 100 de evenimente-satelit vor avea loc în Capitală, ca parte din programul RDW Design GO.

Episod nou, în premieră de joi, 11 mai, de la ora 19.00, pe blogul Editurii Litera, Facebook Litera, Youtube, Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts și RSS.

#staytuned #gotoRDW ?

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.