LiteraBlog Titluri Litera disponibile la chioșcurile de presă în săptămâna 22 – 28 martie 2021

Titluri Litera disponibile la chioșcurile de presă în săptămâna 22 – 28 martie 2021

În perioada 22-28 martie 2021, la toate chioșcurile de presă din țară ajung volumele: Stoicismul și arta de a trăi fericit de Donald Robertson, În derivă de Trish Doller, Curs de meditație: un antrenament de 21 de zile de Osho International Foundation, N-are stofă de iubit de Penelope Ward și În timp ce Parisul dormea de Ruth Druart.

Luni, 22 martie 2021, la toate chioșcurile de presă din țară apare cartea Stoicismul și arta de a trăi fericit, scrisă de Donald Robertson

Cartea este disponibilă la chioșcurile de presă la un preț special: 24,99 lei

Descoperă modul în care înţelepciunea antică a stoicilor îţi poate oferi o filosofie de viaţă în secolul XXI, care te va face mai rezilient, mai pozitiv, mai plin de succes şi mai fericit. Învaţă meritele faptului de a trăi clipa, descoperind cum poţi să supravieţuieşti şi să prosperi în vremuri grele, şi schimbă ceea ce poţi schimba, acceptând ceea ce nu poţi face. Drumul tău către o viaţă mai bună începe aici!

Această carte simplă, dar plină de forţă îţi arată cum să foloseşti înţelepciunea antică pentru a face schimbări practice, pozitive în viaţa ta. Folosind studii de caz provocatoare, idei-cheie şi oferind instrumente de autoevaluare, ea ne demonstrează că stoicismul este o cale profundă şi dovedită spre fericire.

Ce spun criticii despre Stoicismul și arta de a trăi fericit,

„Donald Robertson este una dintre luminile călăuzitoare ale stoicismului modern.” (Massimo Pigliucci și Gregory Lopez, A Handbook for New Stoics)

Marți, 23 martie 2021, la toate chioșcurile de presă apare cartea În derivă, scrisă de Trish Doller

Cartea este disponibilă la chioșcurile de presă la un preț special: 29,99 lei

De când și-a pierdut logodnicul, Anna a fost copleșită de durere. Dar își aduce aminte de o călătorie pe care au plănuit să o facă împreună și, dintr-un impuls, pleacă pe mare cu barca ei cu pânze, în încercarea de a face singură voiajul.

După o noapte când a fost cât pe ce să se scufunde, își dă seama că nu se poate descurca singură și îl angajează pe Keane, care este marinar de meserie, să o ajute. Aidoma Annei, și Keane se află în fața unui viitor pe care nu l-a plănuit. Iubirea crește precum nivelul mării la flux, iar cei doi descoperă că nu e niciodată prea târziu să-ți alegi un nou drum.

Ce spun criticii despre În derivă

„Cartea perfectă ca să ieși din rutina zilnică. Plină de prospețime, amuzantă și romantică. Trish Doller creează personaje inteligente și sensibile, care par înduioșător de reale. Aș vrea și eu să mă pierd pe mare cu această poveste.” (Meg Cabot)

„Doller spune o poveste care începe dureros, se continuă cu impresii de călătorie scrise cu stil, se transformă în iubire și ajunge la final să bucure cititorii și să-i facă să-și caute propriul drum în viață.” (Booklist)

Miercuri, 24 martie 2021, la toate chioșcurile de presă apare Curs de meditație: un antrenament de 21 de zile

Cartea este disponibilă la chioșcurile de presă la un preț special: 29,99 lei

Poate fi dificil pentru mintea hiperactivă a secolului XXI să se relaxeze într-o experienţă a liniştii şi a conştiinţei de sine. Recunoscând acest lucru, respectatul mistic Osho a dezvoltat noi tehnici de meditaţie pentru a aborda provocările minţii moderne. Curs de meditaţie demonstrează aceste tehnici într-o formă uşor de utilizat. În fiecare zi, puteţi învăţa un nou aspect al vieţii meditative, urmat de o meditaţie simplă, practică şi de un exerciţiu de conştientizare. După fiecare experienţă, veţi reflecta la citatul zilei sau veţi folosi spaţiul disponibil pentru a face însemnări. Pe tot parcursul cursului, Osho împărtăşeşte din gândurile sale unice despre dragoste, furie, relaxare şi nu numai pentru a vă conduce spre un spaţiu al acceptării interioare, al bucuriei şi al mindfulnessului.

Curs de meditaţie ne arată cum putem recupera natura meditativă cu care fiecare dintre noi am venit pe lume, dar pe care am pierdut-o pe traseu, în timp ce am fost iniţiaţi în traiul în societate. De la începătorii dornici să găsească liniştea, la meditatorii mai experimentaţi care vor să îşi îmbunătăţească practica, ghidul de meditaţie al lui Osho poate învăţa pe oricine să se separe de minte pentru o transformare a conştiinţei care produce o nouă înţelegere a ceea ce înseamnă să fii alert şi să răspunzi întâmplărilor vieţii.

Joi, 25 martie 2021, la toate chioșcurile de presă apare cartea N-are stofă de iubit, scrisă de Penelope Ward

La început, vecinul meu Deacon m-a enervat. Sigur, era frumușel și prietenos. Dar pereții apartamentelor noastre sunt subțiri, așa că îl auzeam ori de câte ori aducea vreo femeie acasă. Iar eu sunt o mamă singură cu un bebeluș, așa că nu prea mă simțeam în largul meu.

Cartea este disponibilă la chioșcurile de presă la un preț special: 29,99 lei

Mi-a venit și mie rândul, însă. Într-o seară, când fetița mea nu se mai oprea din plâns, domnul cel etern amorezat mi-a bătut la ușă. Spre surprinderea mea, când i-a auzit vocea, Sunny a încetat să mai plângă și i-a adormit în brațe.

Ne-am împrietenit, mi-a adus cafele, am stat la povești, dar conversațiile noastre au devenit din ce în ce mai profunde și ne-am apropiat tot mai mult. Până când am depășit o limită, iar prietenia noastră s-a transformat în altceva.

N-am avut de lucru și m-am îndrăgostit de bărbatul cel mai nepotrivit pentru mine, despre care spuneam mereu că „n-are stofă de iubit“. Și atunci, de ce oare tot ce îmi doresc este să fiu eu cea care îi va schimba felul de a privi lucrurile?

Ce spun criticii despre N-are stofă de iubit

„Am simțit pasiunea din cuvintele ei și m-a făcut să iubesc povestea mult mai mult. Pentru mine, e o carte de cinci stele.” (The Book Avenue)

„Dacă sunteți în căutarea unei povești romantice despre prietenie care se transformă în dragoste, cu toate emoțiile de rigoare, aceasta este cea pe care o doriți.” (Miss Petite Brunette Blog)

Vineri, 26 martie 2021, la toate chioșcurile de presă apare În timp ce Parisul dormea de Ruth Druart

Santa Cruz, 1953. Jean-Luc a crezut că a lăsat totul în urmă. Cicatricea de pe chipul său e un preț mărunt plătit pentru că a supraviețuit ororilor ocupației naziste. Acum, și-a făurit o viață nouă în California și are o familie. Însă nu s-ar fi așteptat niciodată ca, într-o bună zi, trecutul să îi bată la ușă.

Cartea este disponibilă la chioșcurile de presă la un preț special: 29,99 lei

Paris, 1944. Viitorul unei tinere evreice se schimbă cât ai clipi. Obligată să urce într-unul din trenurile spre Auschwitz, femeia face un gest disperat și lasă tot ceea ce are mai de preț pe lume în mâinile unui străin. Nu-i rămâne acum decât speranța. Pe un peron întunecat, destinele a doi oameni se întrepătrund. Alegerea lor va schimba viitorul în moduri pe care nici unul din ei nu și le-ar fi imaginat.

Alternând perspectivele, romanul În timp ce Parisul dormea reflectează asupra forței iubirii, rezistenței și curajului, atunci când totul pare pierdut. Explorând puterea legăturilor familiale și semnificația iubirii necondiționate, acest roman de debut este o lectură de neuitat.

Ce spun criticii despre În timp ce Parisul dormea

„Un debut puternic și emoționant al acestei noi autoare geniale și îndrăznețe. Împletind cu măiestrie planurile poveștii, Ruth Druart ne oferă, de la un capăt la altul al lecturii, suspans la cote înalte, o profunzime emoțională neașteptată și personaje fascinante. Fanii prozei istorice n-ar trebui să rateze această apariție.“ (Imogen Kealey)

„Cartea aceasta își propune să abordeze niște întrebări eterne: Cât de departe ai merge ca să-ți aperi copilul? Iubirea înseamnă să ții pe cineva lângă tine sau să-i dai drumul? În cadrul acestei meditații asupra iubirii și sacrificiului, personajele – și cititorii – trebuie să aleagă între ce e corect și ce e cel mai bine.“ (Janet Skeslien Charles)

*Aceste titluri pot fi achiziționate la toate chioșcurile de presă din țară la un preț special. Cărțile sunt disponibile și pe Litera.ro. Vezi care sunt promoțiile!

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.