LiteraBlog Trăiește magia sărbătorilor de iarnă cu personajele Disney din cărțile tale preferate!

Trăiește magia sărbătorilor de iarnă cu personajele Disney din cărțile tale preferate!

Cu pași tiptili, dar siguri, se apropie cea mai palpitantă perioadă din an: sărbătorile de iarnă. Părinții au început deja să împacheteze, pe ascuns, mici daruri pentru calendarul de Advent, să plănuiască surprize, să noteze rețete de fursecuri, să rezerve bilete la concerte de colinde și să caute prin bibliotecă cele mai frumoase cărți de Crăciun! Iar copiii? Cu siguranță fac liste lungi de cadouri, mai puține pozne, precum și planuri mari pentru a-l surprinde pe Moș atunci când lasă cadourile în noaptea de Ajun!

O carte pe zi: „Disney. Calendar de Advent. Set cu 24 de cărticele”

Pentru a veni în sprijinul părinților care vor să-i țină ocupați pe copii în cea mai plină de nerăbdare lună din an, editura Litera a combinat magia Crăciunului cu magia Disney și au rezultat cele mai frumoase cărți cu povești și activități, care nu trebuie să vă lipsească din bibliotecă în perioada următoare.

Cel mai bine ar fi să începeți cu un Disney. Calendar de Advent. Set cu 24 de cărticele. 24 de povești în așteptarea lui Moș Crăciun, care să marcheze trecerea zilelor până pe 25 decembrie. Personaje precum Wall-E, Doamna și Vagabondul, Buzz și Woody, Mickey și Minnie, Rapunzel și Flynn, Pinocchio și Geppeto sau Bambi vor descoperi, alături de micuții cititori, cât de special poate fi Crăciunul și cum fiecare familie îl sărbătorește în mod diferit. Cărticelele cu povești scurte și ilustrații vesele sunt împachetate în foiță subțire și așteaptă cuminți în plicurile numerotate în ordinea în care trebuie citite. Iar mapa cartonată legată cu panglică le cuprinde pe toate ca într-o îmbrățișare și, cu fiecare deschidere zilnică, le dezvăluie copiilor câte un strop din misterul ei.

Cele mai frumoase povești Disney, disponibile într-un minunat calendar de Advent. Precomandă acum cu 30% reducere și transport gratuit!

Dacă aveți acasă mici fani ai filmului Regatul de Gheață, atunci puteți alege Disney. Regatul de Gheață. Calendar de Advent. Set cu 24 de cărticele despre aventurile, tradițiile și jocurile de iarnă ale lui Olaf, Annei, Elsei, Kristoff și Sven. Copiii se vor distra alături de toți locuitorii din Arendelle și își vor face și ei propriile tradiții și jocuri împreună cu prietenii!

Pentru că suntem siguri că veți deschide calendarele de Advent dimineața, căci ce copil are răbdare până seara când vine vorba de surprize, vă recomandăm și o carte cu povești de citit la ora de culcare: Disney. Primele mele povești de noapte bună. În așteptarea lui Moș Crăciun, povești cu personaje precum Perdita și Pongo din 101 Dalmațieni, Mica Sirenă, Winnie de Pluș, Clubul lui Mickey Mouse, Frumoasa Adormită și Fulger McQueen alături de toți prietenii săi.

Doar șase povești nu ajung (deși suntem siguri că le veți citi iar și iar, până când cei mici le vor ști pe dinafară), așa că neapărat trebuie să adăugați la colecție și Disney. Regatul de Gheață. 365 de povești de seară, care vă va asigura un an întreg de magie neîntreruptă. Cartea are un format prietenos și e perfectă pentru a-i însoți pe copii peste tot, așa că nici în vacanțe sau atunci când dorm la bunici, nu o vor putea lăsa acasă.

Să nu-i uităm nici pe copiii care preferă să facă ceva în timp ce li se citește! Asta nu înseamnă că nu sunt atenți, ci că ei preferă un mod activ de a asculta o poveste. Disney. Regatul de Gheață. Sărbători cu Olaf. Colecția de îmbrățișări conține și pagini cu activități pentru ca cei mici să-și exerseze atenția sau talentul la desen. În această carte, simpaticul om de zăpadă va merge la școală și le va ține o prezentare copiilor despre cele mai dragi obiecte pe care le deține. La final, fișele de colorat vor relua, pe scurt, povestea, iar copiii o vor putea ilustra în culorile lor preferate.

Cele mai frumoase cărți pentru copii pe care să le pui în wishlist de Black Friday 2021 pe Litera.ro

Indiferent pe care o veți alege dintre propunerile noastre, să nu uitați că așteptarea și entuziasmul sunt mai dulci și mai domoale atunci când sunt însoțite de cei mai fideli prieteni ai copiilor: cărțile de povești!

DESPRE LAURA FRUNZĂ

Traducătoare, bloggeriță și specialistă în resurse umane, Laura Frunză a absolvit în 2003 Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, cu specializare în germană-engleză. Din 2004 a început să lucreze în domeniul resurselor umane, în care activează și acum, la o companie internațională.

A început să traducă în 2006, mai întâi cărți pentru copii, și, până în prezent, a tălmăcit peste 70 de titluri din diferite domenii: copii, young adult, ficțiune, parenting.

În paralel, Laura este blogger pe https://www.laurafrunza.com/ și scrie despre provocările vieții de părinte, pentru că are o fată de 12 ani și un băiat de 4 ani. În ultimii cinci ani, blogul a fost nominalizat anual în topul celor mai influente bloguri de parenting, conform unui studiu realizat de Revista Biz şi Zelist monitor. Este implicată în multe proiecte culturale, în special legate de cărți. Își dorește foarte mult ca, pe viitor, să nu mai existe niciun copil fără acces la cărți și fără măcar o carte a lui, personală. 

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.