LiteraBlog VIDEO. Lucinda Riley anunță un nou volum din seria „Cele șapte surori”

VIDEO. Lucinda Riley anunță un nou volum din seria „Cele șapte surori”


Scriitoarea Lucinda Riley a anunțat, vineri, 23 aprilie 2021, lansarea unui nou titlu din seria „Cele șapte surori”. Este vorba de al optulea volum din această serie, ce va spune povestea lui Pa Salt.

„Salutare tuturor. V-am promis un anunț extrem de imporant astăzi și iată despre ce e vorba: am început să scriu cartea cu numărul șapte gândindu-mă să spun povestea lui Merope, dar și povestea lui Pa Salt. Însă apoi, la jumătatea acestui proces, am realizat că nu există nicio posibilitate să cuprind poveștile amândurora într-un singur volum.

Așadar, marele meu anunț este că în aceasă serie urmează să apară și o a opta carte, care se va numi «Atlas: Povestea lui Pa Salt» și care urmează să fie publicată anul viitor. Însă cred că e mai mult de-atât, ar putea fi considerată chiar partea a doua a volumului «Sora dispărută».

Așadar, iată, veți avea încă o carte din această serie pe care să o citiți și îmi cer scuze în avans dacă nu veți primi toate răspunsurile pe care le așteptați în «Sora dispărută», însă sper să fie suficient și sper din tot sufletul că vă veți bucura de povestea ei”, a transmis Lucinda Riley fanilor săi.

Urmărește mesajul video transmis de Lucinda Riley!

Născută în Irlanda, într-o familie de artiști, Lucinda Riley și-a început cariera pe scenă, ca actriță de film, teatru și televiziune. La 23 de ani însă a făcut mononucleoză, boală ce a ținut-o la pat o perioadă, dar care s-a dovedit fertilă: în aceeași perioadă a luat naștere prima ei carte, Lovers and Players.

Citește și: Dosar de autor: Lucinda Riley, autoarea celebrei serii „Cele șapte surori”, apărută la Editura Litera

Viața ei s-a schimbat și mai mult după ce a aflat că e însărcinată chiar la petrecerea de lansare a primei sale cărți. De atunci a publicat peste 20 de titluri, traduse în peste 37 de limbi și care s-au vândut în peste 30 de milioane de exemplare.

Citește și: Lucinda Riley, autorul lunii martie pe Litera.ro

Seria „Cele șapte surori“, care spune povestea unor surori adoptate și se bazează pe mitologia celebrei constelații a Pleiadelor, a devenit un adevărat fenomen global. Bestseller nr. 1 în toată lumea, a avut vânzări de peste 15 milioane de exemplare, iar o mare companie de producție TV lucrează la un serial conceput pe baza ei.

 Stați cu ochii pe noi pentru a fi primii care află ce ne mai pregătește îndrăgita autoare!

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.