LiteraBlog Vineri, 13 mai 2022, la toate chioșcurile de presă: „Camera secretă“, de Emily Gunnis

Vineri, 13 mai 2022, la toate chioșcurile de presă: „Camera secretă“, de Emily Gunnis

Vineri, 13 mai 2022, la toate chioșcurile de presă din țară ajunge cartea Camera secretă, de Emily Gunnis.

1969, ajunul Anului Nou. În timp ce familia Hilton de la Conacul Tiselor se pregătește să găzduiască petrecerea de revelion, fetița lor dispare. Suspiciunile cad asupra lui Bobby James, fiul fermierului din vecini, ultimul care a văzut-o pe Alice înainte de dispariție. Deși susține că e nevinovat, Bobby este trimis într-o instituție corecțională. Alice n-avea să mai fie găsită.

În prezent. Arhitecta Willow James lucrează la un proiect de dezvoltare imobiliară la Parcul Tiselor când află că domeniul ascunde un secret. Pe măsură ce sapă tot mai adânc în trecut, descoperă o întreagă rețea de persecuții și nedreptăți. Willow știe că singura cale de a împiedica trecutul să se repete este să îndrepte o mare greșeală.

Timp de mai multe decenii, soarta familiilor Hilton și James s-a intersectat pe domeniul Tiselor. Totul a început cu secretul unei moașe, de mult îngropat, dar care, dacă este descoperit, ar putea să salveze cele două familii de la tragedia care le leagă ca un blestem. Și ar putea fi cheia care să-i elibereze pe toți…

Emily Gunnis, autoarea bestsellerului Fetița din scrisoare, ne propune un nou roman captivant, puternic și emoționant, povestea a două familii și a secretului distrugător care le unește.

CE SPUN CRITICII DESPRE CAMERA SECRETĂ

Convingător, plin de răsturnări de situație, sfâșietor… Un roman care îți rămâne în minte. Am fost complet captivată.“ (Sophie Kinsella)

O carte grozavă, cu adevărat greu de lăsat din mână. Ritm alert, inteligent construită și, pe alocuri, de o tristețe deznădăjduită – toate atributele unui bestseller.“ (Lesley Pearse)

Extrem de captivant, tensionat și intens. Un roman cu încărcătură emoțională, obsedant, impresionant.“ (Adele Parks)

DESPRE EMILY GUNNIS

Emily Gunnis este una dintre cele patru fiice ale autoarei de bestsellere Penny Vincenzi. După licență, a lucrat pentru BBC, ca scenaristă de filme de televiziune, însă disciplina profesională nu i s-a potrivit. Concomitent cu căutările profesionale care au urmat, Emily Gunnis s-a orientat către o carieră literară.

Primul ei roman este Fetița din scrisoare (The Girl in the Letter), care a fost publicat mai întâi în format electronic, în 2018, apoi în format tipărit, în 2019. Al doilea roman al său, Fetița pierdută (The Lost Child), a apărut în 2020, iar cel de-al treilea, Camera secretă (The Midwife´s Secret), în 2021.

Emily Gunnis trăiește în Sussex împreună cu soțul și cele două fiice, Grace și Eleanor.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.