LiteraBlog Vineri, 22 aprilie 2022, la toate chioșcurile de presă: „Anatomia unui scandal“, de Sarah Vaughan

Vineri, 22 aprilie 2022, la toate chioșcurile de presă: „Anatomia unui scandal“, de Sarah Vaughan

Vineri, 22 aprilie 2022, la toate chioșcurile de presă din țară ajunge cartea Anatomia unui scandal, scrisă de Sarah Vaughan.

Soțul lui Sophie, James, este un tată iubitor, un bărbat charismatic și un ministru de succes. Cu toate acestea, el este acuzat de o infracțiune teribilă – de faptul că și-ar fi violat o colegă. Sophie este convinsă că e nevinovat și e disperată să-și protejeze familia de minciunile care amenință să o distrugă. 

Kate este avocata acuzării: o profesionistă cu experiență care știe că, la tribunal, tot ce contează este să câștigi. Și totuși ceea ce caută Kate este adevărul. Ea e sigură că James este vinovat și e hotărâtă să-l facă să plătească cu orice preț. 

Cine are dreptate în ceea ce-l privește pe James? Sophie sau Kate? Și are vreuna din ele mai multe informații decât cele oferite de instinct și de experiența personală? 

CE SPUN CRITICII DESPRE ANATOMIA UNUI SCANDAL

Vaughan creează o dramă juridică desăvârșită, plasată în rândul elitei britanice și spusă din perspectiva a trei personaje principale… Excepțional.“  (Entertainment Weekly)

Vaughan sondează în profunzime viețile personajelor sale – în special experiențele oamenilor politici aflați la putere –, creând o poveste complexă și nuanțată.“  (People)

Vaughan ne oferă o perspectivă captivantă asupra mașinațiilor ascunse ale unui scandal politic și asupra tensiunii dintre justiție și privilegii. Un roman de debut rafinat și fascinant.“ (Booklist)

DESPRE SARAH VAUGHAN

Sarah Vaughan a studiat limba engleză la Oxford şi a devenit jurnalistă. După pregătirea făcută la Press Association, a lucrat timp de unsprezece ani
la Guardian ca reporter și corespondent politic, apoi a devenit jurnalist independent și a început să scrie cărți de ficțiune: The Art of Baking Blind (2014), The Farm at the Edge of the World (2016), Anatomia unui scandal (Anatomy of a Scandal, 2018), Mici dezastre (Little Disasters, 2020) și Reputation (2022).

Sarah locuiește în apropiere de Cambridge împreună cu soțul și cei doi copii.

Cartea este disponibilă la toate chioșcurile de presă la prețul de 29,99 lei!

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.