LiteraBlog Vineri, 22 octombrie 2021, la toate chioșcurile de presă: „Ultimul mesaj” de Laura Dave

Vineri, 22 octombrie 2021, la toate chioșcurile de presă: „Ultimul mesaj” de Laura Dave

Vineri, 22 octombrie 2021, la toate chioșcurile de presă din țară ajunge cartea Ultimul mesaj, scrisă de Laura Dave.

Înainte de a dispărea, Owen Michaels îi trimite soției un bilet în care scrie doar atât: „Protejeaz-o“. În ciuda confuziei și a temerilor ei, Hannah Hall știe exact la cine se referă biletul – la fiica de șaisprezece ani a lui Owen, Bailey, care și-a pierdut de mică mama într-un accident tragic. Bailey, adolescenta care nu vrea să aibă nimic de-a face cu soția tată­lui său. În vreme ce apelurile tot mai disperate către Owen rămân fără răspuns, iar șeful soțului ei este arestat de FBI, Hannah află că Owen nu este cine credea ea. Și că Bailey ar putea deține cheia către adevă­rata identitate a acestuia și către adevăratul motiv al dispariției lui.

Pe măsură ce pun cap la cap elemente legate de trecutul lui Owen, Hannah și Bailey își dau seama că au început să construiască un nou viitor, pe care nici una dintre ele nu l-ar fi putut anticipa.

Prin ritmul său alert, amețitoarele răsturnări de situație și evocările tulburătoare ale unor drame de familie, Ultimul mesaj este un capti­vant roman de investigație, șocând totodată prin întorsătura emoționantă de la final.

Ce spun criticii despre Ultimul mesaj

Ultimul mesaj de Laura Dave este un thriller alert și sincer despre sacrificiile pe care le facem pentru cei pe care-i iubim cel mai mult.“ (Real Simple)

„N-o să vă vină să credeți că acesta este primul roman de suspans al Laurei, atât de incisiv și de bine scris este.“ (Book Reporter)

„Lejer și inteligent, în ciuda intrigii tensionate.“ (Vogue)

„Acaparator, antrenant și memorabil.“ (PopSugar)

„Captivant.“ (Entertainment Weekly)

Cartea este disponibilă la toate chioșcurile de presă la 49,90 lei!

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.