LiteraBlog Vineri, 24 iunie 2022, la toate chioșcurile de presă: „Cu cărțile pe față“, de Agatha Christie

Vineri, 24 iunie 2022, la toate chioșcurile de presă: „Cu cărțile pe față“, de Agatha Christie

Vineri, 24 iunie 2022, la toate chioșcurile de presă din țară ajunge cartea Cu cărțile pe față, de Agatha Christie.

Crima ca formă de artă? O idee la fel de originală precum cel căruia îi aparţine, extravagantul și bogatul domn Shaitana. Acesta îi pro­pune lui Hercule Poirot să îi arate „exponatele“ sale în cadrul unei petreceri la care îl invită alături de alți trei specialiști în dezlegarea enigmelor și de patru ucigași care au scăpat nepedepsiți până acum. Și, așa cum se temea Poirot, ceea ce începe ca o seară captivantă de bridge devine până la urmă un joc mult mai periculos…

Despre Agatha Christie

Agatha Christie este cunoscută în întreaga lume drept „Regina Crimei“.

Hercule Poirot, cel mai celebru detectiv din romanele polițiste de la Sherlock Holmes încoace, a fost creat pentru primul roman al Agathei Christie, Misterioasa afacere de la Styles. Poirot și Miss Marple au devenit faimoși la nivel mondial și au făcut subiec­tul multor filme realizate pentru marele și micul ecran.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.