LiteraBlog Vineri, 25 martie 2022, la toate chioșcurile de presă: „Misterul crimei fără cadavru” de Agatha Christie

Vineri, 25 martie 2022, la toate chioșcurile de presă: „Misterul crimei fără cadavru” de Agatha Christie

Vineri, 25 martie 2022, la toate chioșcurile de presă din țară ajunge cartea Misterul crimei fără cadavru, scrisă de Agatha Christie.

Imediat ce Gwenda se mută în noua ei locuință, încep să se petreacă lucruri ciudate. Eforturile ei de a moderniza casa au ca rezultat dezgroparea trecutului. Mai mult, Gwenda are o senzație irațională de groază ori de câte ori urcă scările și, speriată, apelează la Miss Marple ca să alunge fantomele. Descoperă însă că trebuie să rezolve o crimă aparent „perfectă”, comisă cu mulți ani înainte.

15 septembrie: Ziua îndrăgitei scriitoare britanice, Agatha Christie

DESPRE AGATHA CHRISTIE

Agatha Christie este cunoscută în întreaga lume drept „Regina Crimei“. Hercule Poirot, cel mai celebru detectiv din romanele polițiste de la Sherlock Holmes încoace, a fost creat pentru primul roman al Agathei Christie, Misterioasa afacere de la Styles. Poirot și Miss Marple au devenit faimoși la nivel mondial și au făcut subiectul multor filme realizate pentru marele și micul ecran.

Cartea este disponibilă la toate chioșcurile de presă la 29,99 lei!

Te-ar mai putea interesa și:

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.