LiteraBlog Vineri, 27 mai 2022, la toate chioșcurile de presă: „O crimă anunțată“, de Agatha Christie

Vineri, 27 mai 2022, la toate chioșcurile de presă: „O crimă anunțată“, de Agatha Christie

Vineri, 27 mai 2022, la toate chioșcurile de presă din țară ajunge cartea O crimă anunțată, de Agatha Christie.

Când gazeta locală anunță că va avea loc o crimă la Little Paddocks, vineri, 29 octombrie, la ora 18:30, locuitorii din micul sat Chipping Cleghorn sunt șocați. Este oare o glumă, un joc sau o farsă menită să o îngrozească pe Letitia Blacklock, proprietara de la Little Paddocks? Prietenii Letitiei se adună la reședința acesteia așteptându-se să fie vorba doar de o petrecere. Dar, brusc, toate luminile se sting, se aud împușcături, apoi un tânăr necunoscut este descoperit ucis. Iar acesta este doar începutul. Alte crime urmează, și numai Miss Marple va fi în stare să soluționeze, prin propriile metode, una dintre cele mai ingenioase crime.

DESPRE AGATHA CHRISTIE

Agatha Christie este cunoscută în întreaga lume drept „Regina Crimei“. Hercule Poirot, cel mai celebru detectiv din romanele polițiste de la Sherlock Holmes încoace, a fost creat pentru primul roman al Agathei Christie, Misterioasa afacere de la Styles. Poirot și Miss Marple au devenit faimoși la nivel mondial și au făcut subiectul multor filme realizate pentru marele și micul ecran.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.