LiteraBlog Vineri, 3 iunie 2022, la toate chioșcurile de presă: „Insula” de Adrian McKinty

Vineri, 3 iunie 2022, la toate chioșcurile de presă: „Insula” de Adrian McKinty

Vineri, 3 iunie 2022, la toate chioșcurile de presă din țară ajunge cartea Insula, de Adrian McKinty.

N-ar fi trebuit să-ți aduci familia pe insulă.

N-ar fi trebuit să mergi cu viteză prea mare.

N-ar fi trebuit să încerci să ascunzi cadavrul.

N-ar fi trebuit să le spui copiilor că îi poți proteja.

Acum, s-ar putea să nu mai ajungi niciodată acasă.

CE SPUN CRITICII DESPRE INSULA

Inteligent scris și extrem de emoţionantemoționant… atât pericolul, cât și familia sunt descrise într-un mod unic. Lanţul«Lanțul» a fost romanul care l-a propulsat pe McKinty în elita scriitorilor de thrillere, iar acesta ar putea fi la fel de important.“ (Booklist)

Un thriller captivant care își antrenează cititorii într-o călătorie fascinantă.“ (Kirkus Reviews)

McKinty a scris un nou thriller irezistibil și înfricoșător despre locurile surprinzătoare în care se ascunde răul și despre cât de departe putem merge pentru cei dragi.“ (Karin Slaughter)

DESPRE ADRIAN MCKINTY

Adrian McKinty s-a născut și a crescut la Belfast, în Irlanda de Nord. A studiat filosofia la Oxford University înainte de a se muta în Australia, apoi la New York. Este autorul a peste douăzeci de cărţicărți, romanul său de debut, Dead I Well May Be, fiind distins cu premiile Dagger și Edgar. A mai scris seria poliţistăpolițistă de succes Sean Duffy și thrillerele LanţulLanțul (The Chain, 2019), bestseller New York Times, și Insula (The Island, 2022).

Cărțile lui McKinty au fost traduse în peste treizeci de limbi, iar autorul a fost distins cu numeroase premii: Edgar Award, International Thriller Writers Award, Ned Kelly Award (de trei ori), Anthony Award, Barry Award, Macavity Award și Theakston Old Peculier Crime Novel of the Year Award.

Cartea este disponibilă la toate chioșcurile de presă, la prețul de 29,90 lei!

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.