dreambooks 78

- 29%

Camera cu fluturi (vol. 78)

0% of 100
RRP: 34,99 lei Preț special 24,99 lei
Disponibil precomandă

Estimare livrare: 26.11.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 34,99 lei Preț special 24,99 lei

O POVESTE FASCINANTĂ, CARE STRĂBATE GENERAȚII

Posy Montague se apropie de cea de-a șaptezecea aniversare. Ea încă locuiește la Admiral House, frumoasa reședință ce a aparținut familiei sale timp de generații și care se află în splendida zonă rurală a comitatului Sufflok, loc în care eroina și-a petrecut copilăria idilică prinzând fluturi împreună cu iubitul ei tată și în care mai apoi și-a crescut propriii copii. Însă acum a venit timpul ca Posy să ia o decizie dureroasă. În ciuda amintirilor legate de această casă și a splendidei grădini pe care eroina a creat-o de-a lungul a douăzeci și cinci de ani, întreaga proprietate se năruie în jurul ei, iar Posy își dă seama că a venit timpul s-o vândă.

Apoi își face apariția un personaj ce aparține trecutului – Freddie, prima dragoste a lui Posy, care, cu cincizeci de ani în urmă, a părăsit-o și a lăsat-o cu inima frântă. Deja luptându-se să facă față deciziilor greșite pe care le ia în afaceri fiul ei, Sam, precum și revenirii bruște din Australia, după zece ani, a celuilalt fiu, Nick, Posy nu are încredere în afecțiunea reînnoită a lui Freddie. Mai mult decât atât, fără ca Posy s-o știe, Freddie – și Admiral House – au de dezvăluit un secret îngrozitor.

 

„Istorii de familie desfășurate de-a lungul mai multor generații și care se petrec în mijlocul unor decoruri fastuoase.” – Daily Mail

„Romanul abundă în povești de dragoste care înfloresc, însă mersul firesc al lucrurilor e tulburat pe măsură ce se formează legături clandestine, iar dezvăluirea unor secrete șocante face ca trecutul să izbucnească în prezent cu forța unei explozii.” – The Burgeoning Bookshelf Blog

„Plină de surprize și de întorsături neașteptate de situație, această carte reprezintă o lectură plină de intensitate și de farmec, abordând teme precum dragostea, pierderea și șansa unui nou început. Lucinda Riley a scris încă o carte minunată, o lectură perfectă.” – Bookliterati.com

Despre Lucinda Riley

Lucinda Riley

Lucinda Riley

Lucinda Riley s-a născut în Irlanda și, după ce a debutat ca actriță de film, teatru și televiziune, la vârsta de 24 de ani a scris primul roman.

Cărțile ei au fost traduse în 37 de limbi și s-au vândut în peste 20 de milioane de exemplare în toată lumea.

Este o autoare de bestselleruri care au ajuns pe primele locuri în topul Sunday Times și New York Times. Lucinda lucrează la seria Cele șapte surori, care spune povestea a șapte fete adoptate, bazată pe legenda alegorică a Pleiadelor din mitologia greacă și a constelației cu același nume.

Această serie a devenit deja un fenomen global, iar fiecare dintre romanele care o compun a ajuns pe primul loc la vânzări în topurile mondiale.

În prezent, o mare companie de producție de la Hollywood se pregătește pentru ecranizarea seriei.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 21 nov. 2024
Colectie : Dream Books
Autor(i) : Lucinda Riley
Tip Coperta : Broșată
Format : 124x200
Numar pagini : 444
ISBN : 978-630-342-097-4