- 40%

- 40%

Cartea Mironei. Vol. 91

Autor: Cella Serghi
Scrie o recenzie
Scrie o recenzie
Acorda o nota pentru
Cartea Mironei. Vol. 91


Nota ta:
Pre╚Ť standard 39,90┬álei Pre╚Ť special 23,94┬álei

Versiuni disponibile

Carte tiparita
23,94 lei
Ebook
Citeste pe
0,00 lei
├Äncearc─â gratuit, renun╚Ť─â oric├ónd
Mirona Runcu, o fat─â frumoas─â, inteligent─â, sensibil─â, independent─â ┼či emancipat─â, este îndr─âgostit─â de un b─ârbat cu dou─âzeci de ani mai în vârst─â, la rândul lui inteligent ┼či fermec─âtor, dar însurat, a ╚Öadar inaccesibil. Apar┼úinând unei familii înst─ârite, Mirona pleac─â la...

Mirona Runcu, o fat─â frumoas─â, inteligent─â, sensibil─â, independent─â ┼či emancipat─â, este îndr─âgostit─â de un b─ârbat cu dou─âzeci de ani mai în vârst─â, la rândul lui inteligent ┼či fermec─âtor, dar însurat, a ╚Öadar inaccesibil.

Apar┼úinând unei familii înst─ârite, Mirona pleac─â la Paris ca s─â studieze dreptul. În plus, tân─âra vrea s─â devin─â scriitoare. Narator ┼či, în acela┼či timp, personaj al propriei c─âr╚Ťi, ea tr─âie┼čte deopotriv─â în realitatea Bucure┼čtiului ┼či a Parisului din anii celui de-al Doilea R─âzboi Mondial.

Roman scris cu verv─â ┼či cu sensibilitate feminin─â, Cartea Mironei prezint─â imaginea unei epoci istorice tulburate de mari prefaceri, în care o fat─â idealist─â î┼či caut─â drumul, crezând cu înc─âp─â┼úânare în destinul ei de scriitoare.

 

Cartea are o arhitectur─â bine gândit─â. Paginile cu o not─â de poezie ┼či mister, referitoare la atmosfera ap─âs─âtoare din casa Ca┼úian ┼či la fantoma tinerei bunici disp─ârute î┼či g─âsesc o contrapondere fericit─â în cele de observa┼úie fin─â psihologic─â ┼či culoare consacrate mediului cosmopolit parizian. Succesiunea dramatic─â a evenimentelor, coinciden┼úele, reversurile situa┼úiilor dictate de ele contrapuncteaz─â cu salutare efecte diagrama febrei erotice.

Ov. S. Crohm─âlniceanu

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data apari╚Ťiei:
attribute_icon
Apr 2019
Numar pagini:
attribute_icon
496
Tip Coperta:
attribute_icon
Broșată
colectie:
attribute_icon
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978ÔÇĹ606ÔÇĹ33ÔÇĹ3645ÔÇĹ4

Produsul a fost adaugat in cos cu succes

Mergi la cosul de cumparaturi

Continua cumparaturile

Detalii produs

Data apari╚Ťiei  :  16 apr. 2019
Autor(i)  :  Cella Serghi
Numar pagini  :  496
Tip Coperta  :  Bro╚Öat─â
Format  :  110x165
colectie  :  Carte Pentru Toti
ISBN  :  978ÔÇĹ606ÔÇĹ33ÔÇĹ3645ÔÇĹ4