- 50%

- 50%

Ce-am facut pentru dragoste

Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Preț standard 19,90 lei Preț special 9,95 lei

Reducere 50%

în stoc

Estimare livrare: 04.08.2021

SERIA „PASIUNI TEXANE“ Georgie York, vedeta unui celebru serial de televiziune, este părăsită de soț, la rândul lui un actor celebru, moment în care cariera ei profesională începe să se clatine serios, iar viața personală i se transformă într-un adevărat dezastru. Urmărită peste tot de paparazzi, Georgie se...

SERIA „PASIUNI TEXANE“

Georgie York, vedeta unui celebru serial de televiziune, este părăsită de soț, la rândul lui un actor celebru, moment în care cariera ei profesională începe să se clatine serios, iar viața personală i se transformă într-un adevărat dezastru. Urmărită peste tot de paparazzi, Georgie se hotărăște să-și refacă imaginea publică, dar cade într-o capcană și se trezește într-o cameră de hotel din Las Vegas – dar nu oricum, ci căsătorită cu Bram Shepard, partenerul ei din serialul de televiziune care le-a adus odinioară succesul, bărbatul pe care îl urăște de moarte și cu care nu a avut niciodată o relație bună în afara camerelor de filmat.

Deși are un chip de înger și o privire care topește inimi, lui Bram îi pasă doar de propria persoană, iar viața de familie nu face parte din planurile lui, așa că vrea să scape cât mai repede de soția pe care nu și-a dorit-o niciodată. Însă Georgie îi propune să rămână căsătoriți o perioadă pentru a-și reface imaginea publică și să pretindă că au o relație fericită, în schimbul unei sume importante de bani, iar el acceptă falsul mariaj.

Astfel, cei doi dușmani ajung să își joace rolurile fără scenariu, improvizând în fața camerelor și urându-se în spatele lor. Dar, când își încheie socotelile, își dau seama că, uneori, în spatele unei căsnicii de fațadă se pot ascunde sentimente profunde și adevărate.

 

„O altă mică bijuterie romantică, pasională și sexyChicago Tribune

 

SUSAN ELIZABETH PHILLIPS a scris 24 de romane traduse în 30 de limbi și apărute pe lista de bestselleruri din New York Times, Publisher’s Weekly și USA Today.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Nov 2020
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
107x177
Nr. pagini:
attribute_icon
400
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-6688-8
Categorie:
attribute_icon
Colectie
attribute_icon
Pretul afisat este orientativ

De același autor

Vezi toate

Din aceeasi categorie

Vezi toate