- 10%

Chipurile dragostei

Preț special 17,25 lei

Reducere 10%

Preț standard 19,17 lei
lipsă stoc
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
La cincisprezece ani de la absolvirea facultății, Jay, Franny, Emerson și Stevie se reîntâlnesc la reuniunea aniversară. În tot acest răstimp, viața i-a purtat pe fiecare în direcții diferite - Jay este însurat și așteaptă un copil, în vreme ce Franny tocmai asta își dorește, dar este conștientă că șansele...

La cincisprezece ani de la absolvirea facultății, Jay, Franny, Emerson și Stevie se reîntâlnesc la reuniunea aniversară. În tot acest răstimp, viața i-a purtat pe fiecare în direcții diferite - Jay este însurat și așteaptă un copil, în vreme ce Franny tocmai asta își dorește, dar este conștientă că șansele să-și găsească sufletul pereche devin tot mai mici cu fiecare zi. Emerson, o femeie de familie bună, acum divorțată și mamă singură, este atrasă de un bărbat care sfidează normele clasei sociale în care ea a crescut. Iar Stevie a aflat de curând un adevăr șocant, care i-a dezvăluit răspunsul la un secret de familie păstrat cu îndârjire ani de-a rândul. Acum relațiile dintre cei patru prieteni capătă o turnură surprinzătoare, care va schimba fundamental ceea ce gândește fiecare despre familie și prietenie. Un lucru este însă sigur: toți își vor găsi împlinirea dorințelor secrete în ultimul loc pe care și l-ar fi imaginat și vor descoperi că familia reprezintă mai puțin o legătură de sânge și mai mult dragostea profundă a celui care te acceptă exact așa cum ești.

Eileen Goudge este una dintre cele mai bune autoare de romane de dragoste contemporane. Bestsellerurile ei, vândute în prezent în peste 5 milioane de exemplare, au urcat rapid în fruntea topurilor New York Times și Publishers Weekly.

Citeste mai mult > Citeste mai putin >
Data apariției:
Jan 2019
Tip copertă:
Broșată
Format:
107 x 177
Nr. pagini:
336
ISBN:
978-606-686-147-2
Colectie:
Lira
Din aceeasi categorie Vezi toate