- 30%

Cum ucide zahărul. Adevărul ascuns despre obezitate, diabet, boli cardiovasculare și cancer

Preț special 20,93 lei

Reducere 30%

20,99 lei
Preț standard 29,90 lei
în stoc
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
De ce mâncăm atât de mult zahăr? Care sunt pericolele sale ascunse? Ce putem face pentru a renunța la dependența de el?  Savantul John Yudkin a fost primul care a demonstrat științific că zahărul este nociv pentru sănătatea noastră, avertizând despre legătura dintre acesta și cariile...

De ce mâncăm atât de mult zahăr? Care sunt pericolele sale ascunse? Ce putem face pentru a renunța la dependența de el? 

Savantul John Yudkin a fost primul care a demonstrat științific că zahărul este nociv pentru sănătatea noastră, avertizând despre legătura dintre acesta și cariile dentare, gută, afecțiunile autoimune, boala coronariană și cancer. Cartea sa ne arată că zahărul, aflat în cantități din ce în ce mai mari în alimentația noastră, nu este deloc un pericol de neglijat.

Un avertisment valabil în prezent mai mult decât oricând.

 

„O încercare curajoasă de a ne avertiza cu privire la pofta noastră de dulce.“         (The British Medical Journal)

Citeste mai mult > Citeste mai putin >
Data apariției:
Jan 2016
Tip copertă:
Broșată
Format:
130 x 200
Nr. pagini:
304
ISBN:
978-606-33-0328-9
De ce mâncăm atât de mult zahăr? Care sunt pericolele sale ascunse? Ce putem face pentru a renunța la dependența de el?  Savantul John Yudkin a fost primul care a demonstrat științific că zahărul este nociv pentru sănătatea noastră, avertizând despre legătura dintre acesta și cariile...

De ce mâncăm atât de mult zahăr? Care sunt pericolele sale ascunse? Ce putem face pentru a renunța la dependența de el? 

Savantul John Yudkin a fost primul care a demonstrat științific că zahărul este nociv pentru sănătatea noastră, avertizând despre legătura dintre acesta și cariile dentare, gută, afecțiunile autoimune, boala coronariană și cancer. Cartea sa ne arată că zahărul, aflat în cantități din ce în ce mai mari în alimentația noastră, nu este deloc un pericol de neglijat.

Un avertisment valabil în prezent mai mult decât oricând.

 

„O încercare curajoasă de a ne avertiza cu privire la pofta noastră de dulce.“         (The British Medical Journal)

Citeste mai mult > Citeste mai putin >
Din aceeasi categorie Vezi toate