- 30%

- 30%

Curtezanele de la Versailles. Iubiri la curtea lui Ludovic al XV-lea

Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Preț standard 19,17 lei Preț special 13,42 lei

Reducere 30%

în stoc

Descriere Curtezanele de la Versailles. Iubiri la curtea lui Ludovic al XV-lea

Versailles, 1730 – grandoare, opulență, libertinaj. Tânărul rege Ludovic al XV-lea se îndrăgostește de Louise, cea mai mare și mai naivă dintre cele cinci surori Neslé. Câțiva ani mai târziu, ambițioasa Pauline îi cucerește inima regelui, însă Ludovic nu poate renunța la...

Descriere Curtezanele de la Versailles. Iubiri la curtea lui Ludovic al XV-lea

Versailles, 1730 – grandoare, opulență, libertinaj. Tânărul rege Ludovic al XV-lea se îndrăgostește de Louise, cea mai mare și mai naivă dintre cele cinci surori Neslé. Câțiva ani mai târziu, ambițioasa Pauline îi cucerește inima regelui, însă Ludovic nu poate renunța la Louise, prima lui dragoste.

Pauline moare însă la naștere, și încă o dată regele este fermecat de una dintre surorile Neslé – Marie-Anne. Ambițioasă și fără scrupule, ea îi cere lui Ludovic să o alunge pe Louise de la curte și o cheamă, în schimb, pe Diane, sora mai mică, să-i țină companie regelui. Înainte de Madame de Pompadour și Comtesse du Barry, surorile Neslé au fost cele mai cunoscute curtezane ale Franței, și cele care au modelat viața lui Ludovic al XV-lea.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
Mar 2015
Tip coperta:
Broșată
Format:
140 x 210
Nr. pagini:
416
ISBN:
978-606-741-480-6
Categorie:
Colectie
Pretul afisat este orientativ

Estimare livrare: 18.06.2021

Din aceeasi categorie

Vezi toate