- 40%

- 40%

Dicționar ilustrat al gesturilor

Scrie o recenzie
Scrie o recenzie
Acorda o nota pentru
Dicționar ilustrat al gesturilor


Nota ta:
Preț standard 79,90 lei Preț special 47,94 lei

Versiuni disponibile

Această lucrare de o mare originalitate vă permite decodificarea cu ușurință a peste 1 000 de gesturi ale vieții cotidiene. Vă explică în cuvinte simple compatibilitățile între indivizi în dragoste sau la locul de muncă, precum și motivația eșecurilor și a succeselor fiecăruia. Obiectul acestei cărți este...

Această lucrare de o mare originalitate vă permite decodificarea cu ușurință a peste 1 000 de gesturi ale vieții cotidiene. Vă explică în cuvinte simple compatibilitățile între indivizi în dragoste sau la locul de muncă, precum și motivația eșecurilor și a succeselor fiecăruia.

Obiectul acestei cărți este limbajul gestual și îi va interesa mai ales pe aceia pentru care relația cu celălalt reprezintă temelia vieții lor profesionale: profesori, diplomați, agenți de vânzări, recrutori, psihologi, instructori, pedagogi, consultanți, avocați, medici etc. Dar prezentul dicționar se adresează, deopotrivă, și celor care trăiesc din, prin și pentru imaginea lor publică.

Acestora le va servi drept ghid în toate împrejurările vieții publice, în măsura în care vor dori să învețe să își pună în valoare gesturile și atitudinile corporale ce îi avantajează și să renunțe fără nici un regret la cele care îi descalifică în ochii publicului care îi apreciază. 

Gesturile seamănă cu obiectele de podoabă sau cu hainele din garderobă. Există unele gesturi ample sau unele abia perceptibile, dar din analiza lor se pot descoperi posturile eșecului sau cele ale reușitei. 

Alegerea vă aparține!

 

Joseph Messinger (2 iulie 1945–17 august 2012) a fost un scriitor belgian de cărți destinate marelui public. A fost căsătorit cu Carole Messinger, cu care a avut șapte copii. Din 1992 a trăit în Franța. Împreună cu soția sa a inițiat publicarea unei colecții de lucrări pe tema comunicării nonverbale. Literat, psiholog și specialist în comunicarea verbală și nonverbală, în hipnoterapie și psihometrie, este autorul, destul de controversat, a numeroase lucrări de succes despre limbajul gesturilor și despre interpretarea lor, printre care: Ces gestes qui vous trahissent (ediția I, 1994; vândută în circa 350 000 de exemplare în Franța), Ces gestes qui manipulent, ces mots qui influencent (2003), Ces gestes qui vous séduisent (2004). Dintre lucrările lui Joseph Messinger, la Editura Litera au apărut: • Interpretarea gesturilor. Cum să descifrezi limbajul trupului • Gesturile care vă vor schimba viața • Gesturile care îi trădează pe politicieni

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data apariției:
attribute_icon
Mar 2015
Numar pagini:
attribute_icon
688
Tip Coperta:
attribute_icon
Broșată, cu clapete
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-686-016-1

Produsul a fost adaugat in cos cu succes

Mergi la cosul de cumparaturi

Continua cumparaturile

Detalii produs

Data apariției  :  2 mar. 2015
Autor(i)  :  Joseph Messinger
Numar pagini  :  688
Tip Coperta  :  Broșată, cu clapete
Format  :  160 x 220
ISBN  :  978-606-686-016-1