- 50%

Dieta Montignac. Mănâncă de plăcere, menține-te în formă

Preț special 31,26 lei

Reducere 50%

Preț standard 62,52 lei
lipsă stoc
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Puteți să vă imaginați o dietă în care vă e permis să mâncați ciocolată? Ei bine, această dietă există și poartă numele lui Michel Montignac, devenit celebru în anii '90 datorită teoriilor lui inovatoare privind metodele de slăbit. Înainte de toate, ni se demonstrează că nu este necesar să ne abținem de la...

Puteți să vă imaginați o dietă în care vă e permis să mâncați ciocolată? Ei bine, această dietă există și poartă numele lui Michel Montignac, devenit celebru în anii '90 datorită teoriilor lui inovatoare privind metodele de slăbit.

Înainte de toate, ni se demonstrează că nu este necesar să ne abținem de la mâncare pentru a slăbi. Secretul constă în combinarea alimentelor în funcție de conținutul lor de glucide, lipide și proteine. Cele două reguli simple ale regimului disociat, cum mai este denumită dieta, sunt să mâncăm trei mese pe zi și să nu amestecăm la aceeași masă glucidele cu lipidele. Ne sunt oferite rețete ilustrate color și nenumărate sfaturi utile pentru punerea în aplicare a principiilor enunțate.

Vândută în 15 milioane de exemplare, Dieta Montignac ne propune nu doar un regim alimentar, ci și un mod de viață;, mai sănătos.

Michel Montignac (n.1944) a mai publicat, printre altele: Mă hrănesc, deci slăbesc; Rețete și meniuri Montignac; Mă hrănesc, deci nu îmbătrânesc.

Citeste mai mult > Citeste mai putin >
Data apariției:
Sep 2010
Tip copertă:
Broșată
Format:
170 x 220
Nr. pagini:
256
ISBN:
978-973-675-558-3
De același autor Vezi toate
Din aceeasi categorie Vezi toate