lipsă stoc

- 25%

Distanta dintre mine si cires

Nota ta:
100 % of 100
RRP: 29,90 lei Preț special 22,43 lei
lipsă stoc

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 29,90 lei Preț special 22,43 lei
Audiobook
Ascultă pe
0,00 lei
Primele 7 zile, apoi 48 RON / luna (abonament Voxa nelimitat)

Mafaldei îi place să joace fotbal, să numere stelele pe cerul nopții și să se cațăre în cireșul din curtea școlii. Are aproape zece ani și știe că, în următoarele luni, își va pierde complet vederea. Va reuși oare să-și înfrunte fricile, să învețe să aibă încredere în ceilalți și... în ea însăși?

Mă opresc să salut cireșul… reușesc să-l văd de departe (nu prea departe). Mă forţez cu ochi mijiţi și, în sfârșit, iată-l: o pată roșie, galbenă și portocalie precum perucile clovnilor – neclară, dar e acolo.

 

Povestea unei fetițe care-și pierde vederea, inspirată chiar de viața autoarei ei. Un roman despre curaj și determinare, o odă vieții care-i va inspira deopotrivă pe cititorii mai mici și mai mari. Fanii Micului prinț, ai Minunii sau ai Găinușei care voia să zboare o vor îndrăgi la fel de mult pe Mafalda.

 

„O poveste emoționantă, plină de înțeles, pentru cititori sensibili.Kirkus Reviews

„Peretti își poartă cititorii printr-un tunel spre lumină.Booklist

„O ocazie minunată de a le dezvolta tinerilor cititori empatia și capacitatea de a înțelege realitatea.“ School Library Connection

„O poveste dulce-amăruie, spusă cu simplitate și plină de poezie. Jacqueline Wilson

 

PAOLA PERETTI s-a născut în Italia și trăiește în provincia Verona. A studiat literatura și filosofia și este licențiată în jurnalism. Acum 15 ani a descoperit că suferă de o afecțiune genetică rară – boala Stargardt –, pentru care încă nu există tratament. În prezent îi învață italiana pe copiii imigranților și la un moment dat va rămâne oarbă. Distanța dintre mine și cireș este primul ei roman.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 22 mar. 2021
Autor(i) : Paola Peretti
Tip Coperta : Broșată
Format : 140x200
Numar pagini : 208
ISBN : 978-606-33-7103-5